Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie zoekt getuigen ongeval met doorrijding in Reuver

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht : Venlo 26-04-2001
Getuigen gezocht van ernstig ongeval met doorrijding

REUVER Getuigen gezocht van ernstig ongeval met doorrijding

REUVER In verband met een ongeluk dat maandagmiddag gebeurd is op de Streekweg in Reuver, is de politie dringend op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van het ongeval. De politie beschikt over getuigenverklaringen die doen vermoeden dat de bestuurder van een blauwe personenauto direct betrokken is geweest bij het ongeval. Deze persoon is direct na het ongeval doorgereden.

De nog onbekende bestuurder van de blauwe personenauto kwam uit de richting van Roermond en zou ter hoogte van een doorgetrokken streep een aantal voertuigen hebben ingehaald, waardoor een tegemoet komende 32-jarige Roermondse bestuurder van een auto voorzien van aanhanger, een uitwijkmanoeuvre moest maken richting de berm. Door de plotselinge beweging schaarde zijn aanhangwagen, die niet meer kon worden ontweken door een 50-jarige automobilist uit Venlo die hem tegemoet reed. De 32-jarige raakte ernstig gewond en is met een traumahelicopter overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht. De Venlonaar raakte licht gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo. Over de aard van het letsel van beide personen is nog niets bekend. Door het ongeval is de Streekweg ruim twee uur afgesloten geweest voor het verkeer. Politieagenten hebben het verkeer ter plaatse omgeleid. Ondertussen heeft de technische recherche sporenonderzoek verricht op de plaats van het ongeval. In het belang van het verdere onderzoek is de politie nog dringend op zoek naar getuigen, met name vrachtwagenchauffeurs, die zich nog niet gemeld hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met politie Swalmen, telefoonnummer 0900-8844 (30 cent per minuut).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie