Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conceptmodellen van Psion voor 3G technologie

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Psion is Building the Future Conceptmodellen van Psion

Hoofddorp, 26 april 2001 - Psion heeft conceptmodellen ontwikkeld gebaseerd op 3G technologie, die de mogelijkheden demonstreren in de nabije en de verre toekomst. De modellen bieden mogelijke oplossingen voor het beheersen van breedband media onderweg en zijn een combinatie van bestaande en toekomstige technologieën. De conceptmodellen worden niet in productie gebracht, maar Psion geeft hiermee haar rol aan als innovatieve ontwikkelaar op het gebied van mobiele totaaloplossingen.

Psion ACE ? multi-screen communicator
ACE is een handheld communicator die het de gebruiker mogelijk maakt om op drie verschillende schermen informatie op hetzelfde moment te bekijken. Met ACE kunt u bijvoorbeeld een videoconference call houden terwijl u de agenda en database tegelijkertijd bekijkt. De LCD schermen kunnen apart, alle twee tegelijk of alle drie tegelijk getoond worden. ACE gebruikt een muis voor de besturing en heeft een cameralens onder de machine samen met een 3G radio en Bluetooth module. Een docking station wordt bijgeleverd om ACE op te laden.

Psion HALO ? draagbare projector communicator
HALO is een projectie communicator die is ontworpen om te dragen om de nek. HALO is uitgerust met een projector, camera, telefoon, pda en web browser. Het is mogelijk om in plaats van een scherm, afbeeldingen te projecteren op een achtergrond, zoals een hand, tafel of muur. Bovendien is HALO uitgerust met Bluetooth en wordt geleverd met een microfoon bij de hals voor voice centric operation. Tevens heeft HALO een luidspreker en wordt er een docking station bijgeleverd voor het opladen van de batterij.

Voor digitaal beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Marja van Renesse (Public Relations) (marja_van_renesse@psion.nl).

Psion Nederland BV
Psion Nederland B.V. distribueert handheld- en palmtop computers, programmatuur en datacommunicatieproducten. Het bedrijf is opgericht in 1989 en is een 100% dochteronderneming van het Engelse Psion PLC. Psion biedt totaaloplossingen op het gebied van mobile computing voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij mobiel internet een belangrijke rol speelt. De Psion producten worden verkocht via een uitgebreid netwerk van retailers, dealers, distributeurs en VAR's. Voor meer informatie: www.psion.nl.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie