Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 26-04-2001 District Heerlen
Heerlen

Persbericht

Heerlen; Aangehouden met harddrugs
In de nacht van woensdag op donderdag zijn omstreeks 00.40 uur op de Beersdalweg een 39-jarige inwoner uit Heerlen en een 40-jarige inwoner uit Bonn (D) aangehouden.Bij controle bleek de Duitser 40 gram heroïne bij zich te hebben. Het tweetal werd ingesloten.

Nuth; Krattendief aangehouden
Woensdagavond omstreeks 23.45 uur werd bij een bedrijf aan de Thermiekstraat een 26-jarige inwoner uit Brunssum aangehouden. De man werd door een beveiligingsbeambte op heterdaad betrapt bij het stelen van lege kratten van frisdrank. De aangehouden Brunsummer verklaarde dat hij bij hetzelfde bedrijf al meerdere krattendiefstallen had gepleegd. De man werd ingesloten.

Brunssum; Vlam in de pan: Bejaarde vrouw gewond Woensdagmiddag omstreeks 14.45 uur liep een 87-jarige inwoonster uit Brunssum lichte brandwonden op toen tijdens het koken de vlam in de pan sloeg. De vrouw die in het gezicht gewond raakte, plaatste de brandende pan in de gootsteen en opende vervolgens de waterkraan. Hierdoor ontstond er plotseling een soort ontploffing. Nadat het slachtoffer in de keuken eerst nog zelf het een en ander had schoongemaakt, werd hulp ingeroepen. De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Heerlen; Tweeduizend gulden boete voor snelheidsovertreding Een 20-jarige inwoonster uit het Duitse Herzogenrath kreeg woensdagmiddag een boete opgelegd voor een snelheidsovertreding die zij eerder op de A79 tussen Mastricht en Heerlen had gepleegd. De vrouw reed met een snelheid van 166 km/u in plaats van de toegestane 120 km/u. Na overleg met de officier van justitie stelde deze de hoogte van de boete vast op 2000 gulden. De vrouw gaf aan deze boete te betalen.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie