Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak verplaatsing spoorwegovergang Govert van Wijnkade

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

26-4-2001

Inspraak verplaatsing spoorwegovergang Govert van Wijnkade

Het college van burgemeester en wethouders van Maassluis heeft het voornemen om de spoorwegovergang aan de Govert van Wijnkade te verplaatsen in westelijke richting. Onder andere de stijging van het aantal vestigingen op het bedrijventerrein Nieuwe Waterweg heeft er voor gezorgd dat de verkeersintensiteit op de huidige spoorwegovergang de laatste jaren sterk is gegroeid. Verplaatsing van de overgang in westelijke richting zou de verkeersopstoppingen die nu regelmatig ontstaan op het Havenplein moeten voorkomen. Het verplaatsen van de spoorwegovergang is echter niet in overeenstemming met de vigerende bestemmingsplannen "Herziening Bestemmingsplan Kapelpolder" ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie