Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiling trouwjurk van Carola Smit en schilderij uit GTST

Datum nieuwsfeit: 27-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSINFORMATIE

Spectaculaire veiling voor Volendam

Bieden op de trouwjurk van Carola Smit en een schilderij uit GTST

Tussen 14 april en 27 april organiseert Veilinghal.nl een tweetal speciale veilingen waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan de Stichting Slachtoffers Nieuwjaarsbrand Volendam (SSNV) en giro 800. De leden van de bekende Volendamse band BZN hebben voor dit goede doel een aantal zeer persoonlijke artikelen ter beschikking gesteld. Zo zal onder andere de trouwjurk van Carola Smit onder de hamer gaan! Ook de SSNV zelf heeft de hand weten te leggen op enkele zeer bijzondere items waaronder een origineel schilderij uit het decor van Goede Tijden Slechte Tijden. Kijk zelf op veilinghal.nl/speciaal/?url=volendam.html

Deze spectaculaire veilingen vinden plaats in het kader van de afsluiting van de inzamelingsacties van de SSNV. Aan dit onderwerp zal onder andere een speciaal giro 800-televisieprogramma gewijd zijn, dat op maandag 23 april wordt uitgezonden.

Giro 800-veiling

De eerste veiling, verzorgd door de SSNV en de Veilinghal, loopt van 14 april 7:00 tot en met 27 april 16:00 en bevat een aantal zeer bijzondere kavels. Er kan onder andere geboden worden op:
* het schilderij dat onlangs in de serie GTST op mysterieuze wijze uit de werkkamer van Ludo is ontvreemd, vanaf 1 gulden!
* een World Soccer Cup 2001 replica, vanaf 1 gulden
* originele schilderijen van Anton Heijboer
* een door de Barcelona-selectie gesigneerde voetbal, vanaf 1 piek
* een litho van Herman Brood
De SSNV is nog op jacht naar meer collectors items voor de veiling, houd de Veilinghal dus in de gaten!

BZN-veiling

Vanaf 21 april voegt de Veilinghal een zeer spectaculaire BZN-veiling toe aan de giro-800 actie. De leden van de band hebben elk zeer persoonlijke items ter beschikking gesteld voor dit goede doel, dat hen als Volendammers natuurlijk na aan het hart ligt. Onder de hamer gaan onder andere:
* de originele Edison die BZN onlangs heeft gewonnen voor hun gehele oeuvre
* een schilderij van de hand van Jan Keizer
* de enige echte trouwjurk van Carola Smit, ontworpen door Sheila de Vries
* een rondvlucht boven Nederland met privépiloot Jan Tuijp
* de snare drum van Jack Veerman, gebruikt tijdens vele studio-opnamen
* de electrische gitaar van Dirk van der Horst
* de akoestische gitaar van Dik Plat

* verschillende gesigneerde exemplaren van het nieuwste BZN-album Ook op al deze zeer speciale kavels kan geboden worden tot 27 april 16:00.

Zelf veilen

Vanzelfsprekend moedigen wij het aan dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan deze actie. Daarom is iedereen van harte uitgenodigd om zelf ook op zolder, in de kelder of in de kast te gaan zoeken en artikelen aan te bieden voor het goede doel. Speciaal voor deze actie heeft Veilinghal.nl een aparte categorie geopend: Veilen voor Volendam . Binnen deze categorie kan een ieder artikelen aanbieden en de opbrengst ten goede laten komen aan giro 800.

Informatie

Wilt u meer weten over de giro 800-veilingen of over de Veilinghal in het algemeen, dan kunt u contact opnemen met projectmanager René de Groot. Hij is te bereiken via rdegroot@telegraafnet.nl of telefoonnummer 020-585 4505

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie