Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Macaw maakt eerste Nederlandse site met Microsoft .NET

Datum nieuwsfeit: 27-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Schiphol-Rijk, 26 april 2001

Macaw maakt eerste Nederlandse site met Microsoft .NET

Internetbedrijf Macaw lanceerde vandaag haar geheel vernieuwde site www.macaw.nl. Deze website is gemaakt onder .NET, Microsofts technologie van de toekomst. De commerciële release van deze software vindt pas over ruim een jaar plaats. Macaw bouwde de site dan ook met de beta 1 versie.

Doelstellingen van de site waren: gebruikersvriendelijkheid, actualiteit, snelheid en innovatie. Om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren werden usability tests gedaan met diverse gebruikersgroepen. Naar aanleiding van de opmerkingen van gebruikers werden design en content grondig herzien en aangepast.

Verhuizing naar Schiphol-Rijk
De directe aanleiding voor de actualisatie van de eigen website was Macaws verhuizing, op 21 april j.l. Vanwege de groei die het bedrijf doormaakt, zocht en vond het bedrijf een groter onderkomen in Schiphol-rijk.

Vernieuwende projecten
Macaw heeft veel ervaring met het toepassen van nieuwe technologie, onder meer in vernieuwende projecten voor KPMG, SaraLee/DE, Overheidsloket 2000, Univé, Corus, Vendex en Elmar. Het bedrijf specialiseert zich uitsluitend in Microsoft internettechnologie.

Macaw maakt innovatieve internetapplicaties met de software van Microsoft en de projectmethodiek van Rational. Het bedrijf is gevestigd in Schiphol-Rijk en heeft op dit moment ruim 90 medewerkers. Als u meer informatie wenst over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Jan Groot, Marketing Manager van Macaw via 020-8 510 540

Met vriendelijke groet,
Macaw

Hester Vosmeer
Communicatie Medewerker
020 - 8 510 539

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie