Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staffware maakt cijfers eerste kwartaal 2001 bekend

Datum nieuwsfeit: 27-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Staffware maakt cijfers eerste kwartaal 2001 bekend

Alkmaar, 27 april 2001 - - Staffware, toonaangevend in business process automatisering, heeft de verkoopcijfers voor het eerste kwartaal in 2001 bekendgemaakt. Ondanks de turbulente bewegingen in de technologische markt, boekte Staffware goede resultaten. De omzet bedroeg Æ' 33.9 miljoen. Dit betekent een groei van 20% ten opzichte van het eerste kwartaal in 2000.

In een commentaar op de resultaten vertelt John O'Connell, Chairman en Chief Executive Officer van Staffware plc.: 'Dankzij onze sterke financiële basis hebben we niet alleen een winstgevende groei binnen de gehele Staffware-organisatie doorgemaakt. We hebben ook flink kunnen investeren in product- en marktontwikkelingen. Deze laatste zijn vanuit de eProcess-divisie gedaan en hebben ons bereik uitgebreid naar de opkomende eBusiness-marktplaats."

In het eerste kwartaal 2001 sloot Staffware het eerste contract voor haar onlangs uitgebrachte gecombineerde Staffware eCRM-product. Dit contract met Capella University in de Verenigde Staten volgt op de winnende 'top-15' onderscheiding van Staffware eCRM, onlangs tijdens een CRM-conferentie in Chicago. Eveneens zijn er nieuwe Staffware Enterprise (StEP) overeenkomsten gesloten met onder andere de Amerikaanse verzekeringsmaatschappij Unum Provident en een toonaangevende Europese telecomorganisatie. Er zijn in Rusland, Japan en Italië resellergerichte overeenkomsten aangegaan.

"Staffware deed in 2000 aanzienlijke investeringen in haar organisatiegroei. De investeringen in mensen en technologie werpen hun vruchten af waardoor een constante groei bereikt kan worden in verkoop- en winstcijfers, met name in de tweede helft van het jaar. Ons vertrouwen wordt versterkt door een recordaantal gekwalificeerde prospects. Dit is in lijn met de marktverwachtingen ten aanzien van groei voor de komende periode", aldus O'Connell.

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar. Tel.: 072 - 5120728, www.staffware.com

Over Staffware
Staffware is de grondlegger van de business process automatisering en uitgegroeid tot marktleider op dit gebied. De organisatie is gespecialiseerd in workflow automatisering software en e-bussinessoplossingen. De Staffware-software automatiseert, beheert en stroomlijnt de bedrijfsprocessen binnen organisaties volledig. Momenteel zijn er 1,3 miljoen officiële Staffware-gebruikers wereldwijd in het bank- en verzekeringswezen, de telecom, nutsvoorziening en overheid voor de ondernemingsbrede applicaties. Staffware beheert met haar oplossingen het eBusiness-process, maar ontwikkelt ook geïntegreerde oplossingen op het gebied van eCRM, eBanking, eProcurement en New Product Development. Klanten en partners behalen aanzienlijke bedrijfsvoordelen door de Staffware-oplossingen die uiteenlopen van organisatiebrede applicaties tot en met internetapplicaties wereldwijd. De organisatie is de afgelopen vijf jaar verzesvoudigd en heeft nu meer dan 400 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen in zeventien landen. Mede door de ondersteuning van een uitgebreid partnernetwerk bestrijkt Staffware wereldwijd de belangrijkste business regio's. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com Redactionele informatie: Pb0701 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Tel.: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661, e-mail: (prinflux@cs.com)


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: (PRInflux@cs.com) Http://www.Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie