Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen in Breda

Datum nieuwsfeit: 27-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

27-04-2001

Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen op de deurmat Volgende week ontvangen alle Bredase huishoudens, bedrijven en instellingen een aanslagbiljet van de gemeente Breda voor gemeentelijke belastingen over dit jaar. Het gaat daarbij om een gecombineerde aanslag van onroerend zaakbelasting, rioolrecht en uitbetaling van de Zalmsnip. Een belangrijke wijziging voor dit jaar is het gedifferentieerde tarief voor de afvalstoffenheffing. Er wordt nu onderscheid gemaakt tussen éénpersoonshuishoudens en huishoudens met meer personen. Mogelijk wordt ook hondenbelasting of reinigingsrecht opgelegd. In totaal verstuurt de gemeente 77.000 aanslagbiljetten met daarbij een folder.

Gecombineerde aanslag
Evenals in de afgelopen jaren heft ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie