Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe speeltoestellen bij basisschool De Fontein in Breda

Datum nieuwsfeit: 27-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

27-04-2001

Nieuwe speeltoestellen bij basisschool De Fontein Vandaag onthult wethouder De Werd de speeltoestellen op het speelterrein van basisschool De Fontein in Geeren-Zuid. Het idee om nieuwe speeltoestellen te plaatsen kwam van de schoolpleincommissie De Fontein en is ingediend binnen het project 'Samenwerken aan leefbaarheid in Breda-Noord'. De uitvoering van het idee ligt in handen van de schoolpleincommissie. De gemeente staat hen bij met raad, daad en geld.

De oude speeltoestellen op het terrein waren afgekeurd en zijn inmiddels verwijderd. Reden voor de schoolpleincommissie om een idee in te dienen binnen het project 'Samen werken aan leefbaarheid in 'Breda-Noord'. Voor dit project, dat tot stand kwam om de leefbaarheid in Noordoost te verbeteren, stelde de gemeente zeven ton ter beschikking. Organisaties en wijkbewoners maakten tijdens een verkiezingsavond een keuze uit de ruim honderd aangedragen ideeën. Per wijk kunnen de drie ideeën met de meeste stemmen worden uitgevoerd. Voor basisschool De Fontein pakte dit goed uit. Het project is nu gerealiseerd. Het schoolbestuur neemt de verantwoording op zich voor beheer en onderhoud.

Breda, 27 april 2001

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie