Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lufthansa //eCommerce verbetert websysteem dankzij MERQ

Datum nieuwsfeit: 27-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Lufthansa //eCommerce vergroot prestaties en kwaliteit van haar websysteem dankzij Mercury Interactives

Mercury Interactive (Nasdaq: MERQ), wereldwijd marktleider in oplossingen voor web-prestatiebeheer, maakt bekend dat Lufthansa //eCommerce GmbH kiest voor ActiveWatch® om hun eCommerce websites te optimaliseren. Deze monitordienst meet 24 uur per dag nauwkeurig de ervaringen van gebruikers met het web vanaf verschillende locaties ter wereld. Lufthansa //eCommerce werd vorig jaar opgericht om alle internetactiviteiten van Lufthansa in een enkel bedrijf te bundelen. Het heeft tot taak winstgevende, vernieuwende e-commerce-oplossingen te ontwikkelen voor zowel Lufthansa zelf als voor partnerbedrijven en andere ondernemingen uit de reisbranche. ActiveWatch speelt een ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie