Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jos Verstappen 17e op trainingen na hoop werk

Datum nieuwsfeit: 27-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen

27
april
2001

Coulthard snelste in vrije trainingen Jos 17e na hoop werk

Na vanochtend een hoop aerodynamisch werk te hebben verzet kon Jos zich vanmiddag concentreren op het neerzetten van tijden. De testruns waren niet voor niets geweest want hij verbeterde zich met ruim twee seconden en was na de tweede sessie 17e, op een tiende van een seconde van Bernoldi die 16e was.

De forummers zijn er ook weer met hun gigantische vlag.

Dit weekend staat in het teken van de terugkeer van traction control en men moet duidelijk nog even wennen. Montoya was op een gegeven moment duidelijk zonder het hulpmiddel onderweg en ook Michael Schumacher heeft een knop op zijn stuur waarmee hij het aan en uit kan zetten.
David Coulthard was vandaag snelste met op een halve second Eddie Irvine. Spanjaard Pedro de la Rosa was bij zijn terugkeer 7e en het leek er vandaag op dat de Jaguars wat snelheid hebben gevonden. Hou deze pagina in de gaten want we hopen later nog een reactie van Jos te krijgen op al het werk dat hij heeft verzet.

Voor een volledig overzicht van alle tijden ga je naar de seizoenspagina.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie