Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ZyLAB ondersteunt OptraImage-kantoorproducten van Lexmark

Datum nieuwsfeit: 27-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ZyLAB ondersteunt OptraImage-kantoorproducten van Lexmark

Documenten archiveren met één klik

Amsterdam, 27 april 2001 - ZyLAB, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, ondersteunt alle OptraImage-kantoorproducten van Lexmark. Door de wederzijdse compatibiliteit kan ZyLAB's 'One-Click Archiving'-concept nu ook worden gebruikt met alle Lexmark OptraImage-kantoorproducten. One-Click Archiving is een belangrijke functionaliteit van ZyLAB's ZyIMAGE-software voor het eenvoudig archiveren, hergebruiken en delen van papiergebaseerde kennis bij minimale arbeids- en conversiekosten. Voortaan kunnen ook OptraImage-printers en -scanners worden gebruikt om papieren documenten volledig toegankelijk te maken door middel van de betrouwbare en veelzijdige softwareoplossingen die ZyLAB biedt. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie