Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Inbraak in woning

Datum nieuwsfeit: 27-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 27-04-2001 Persbericht district Aa & Dommel

INBRAAK WONING

In een appartement aan de Houtwerf in Boxtel is donderdagmiddag ingebroken. Eerst werd de gezamenlijke toegangsdeur opengebroken, vervolgens de deur van het appartement. De buit bestond uit sieraden, waardepapieren en geld. In een huis aan de Jagersboschstraat te Vught is donderdagavond ingebroken. Er werd een schuifpui ingegooid. Uit huis verdwenen sieraden. In een huis aan de Torenstraat in Helvoirt is donderdagavond ingebroken. Men kwam binnen via een dakkapel, die via een kliko bereikbaar was. Het is nog onbekend wat er weg is.

ONGEVAL LETSEL

Donderdagavond is een 20-jarige automobiliste op de A2 bij Boxtel met haar auto in een slip geraakt. Toen de vrouw een vrachtauto inhaalde, raakte ze deze, slipte en kwam tegen de vangrail tot stilstand. De automobiliste werd ter obeservatie naar het ziekenhuis overgebracht.

VERKEERSCONTROLE

Donderdagochtend heeft de politie op de Esscheweg in Vught 64 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid was 51 km/u, terwijl 30 is toegestaan. Op de Helvoirtseweg in Vught zijn die middag 32 bestuurders bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 73 km/u, terwijl 50 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie