Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Rotterdam opent Talent Event

Datum nieuwsfeit: 28-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten opent Talent Event

Burgemeester mr. Ivo Opstelten opent op zaterdag 28 april om 11.00 uur het Talent Event in congres- en concertgebouw De Doelen aan het Kruisplein. De dag is een onderdeel van de onlangs gestarte gemeentelijke campagne 'Wat is jouw talent'. Aan het Talent Event nemen zo'n negentien diensten en negen deelgemeenten deel.

Dit is de eerste keer dat de gemeente zich met meerdere onderdelen presenteert als aantrekkelijke werkgever. De gemeente Rotterdam vindt het belangrijk om gebruik te maken van de talenten van haar burgers en wil bekendheid geven aan de carrièremogelijkheden. Ook het brede werkterrein en alle aspecten van het werken bij de gemeente Rotterdam komen voor het voetlicht.

De dag staat in het teken van informatie, communicatie, workshops en uitwisseling. Het Talent Event is een project van het programma Veelkleurige Stad en de directie Personeel en Organisatie, in het kader van Rotterdam DiverCity.

Met Rotterdam DiverCity wil de gemeente ruimte bieden om diversiteit aan talenten te benutten, de dienstverlening laten aansluiten op de behoeften van de 'diverse' samenleving en het personeelsbestand een afspiegeling van de samenleving laten zijn.

(Voor meer informatie: Rishma Harinandan Singh, Communicatie Bestuursdienst Stadhuis, tel. 010 - 417 35 18 / Tamara Venrooy, directie Personeel en Organisatie, tel. 010 - 417 32 74.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie