Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Talent Event in de Doelen in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 28-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

337. Talent Event op 28 april in de Doelen

19 april 2001

Het Talent Event van de gemeente Rotterdam is een infotainment spektakel waar iedereen zich kan laten informeren over werk en werken bij de gemeente.

Het Talent Event van de gemeente Rotterdam is een `infotainment' spektakel waar iedereen zich kan laten informeren over werk en werken bij de gemeente. Het spektakel bestaat uit muziek, dans, (kinder-) theater en games, afgewisseld met informatie over het banenaanbod bij de diensten en bedrijven van de gemeente. Ervaringen van mannen en vrouwen `on the job' geven een indruk van de werksfeer en mogelijkheden. De gemeente houdt rekening met de individualiteit en diversiteit van haar medewerkers. De talentenmarkt vindt plaats op 28 april in "De Doelen" van 10.00 - 16.00 uur. Prima evenement om met kinderen te bezoeken; voor iedereen wat te beleven! Meer weten? Kijk op
www.divercity.rotterdam.nl of bel (010) 417 3274.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie