Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Orkest Koninklijke Luchtmacht in nieuwste show Mini en Maxi

Datum nieuwsfeit: 28-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van DefensieNieuwsberichten


Orkest Koninklijke Luchtmacht in nieuwste show Mini en Maxi

26-04-2001

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht verzorgt tot eind juli van dit jaar de muzikale begeleiding van het nieuwste theaterspektakel 'City' van Mini en Maxi. 'City' is een eenmalige productie die speciaal ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam is gemaakt. In aanwezigheid van Koningin Beatrix wordt op 28 april met de premiere van 'City' dit nieuwe theater op de Kop van Zuid officieel geopend.

Het theaterstuk is een van de grote publiekstrekkers tijdens het festival Rotterdam 2001 Culturele Hoofdstad van Europa. In 'City' wordt op theatrale wijze met humor, verbeelding, magie en muziek de verschillende gezichten van de stad Rotterdam vormgegeven in een voortdurend wisselend decor. Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht werkt met meer dan vijftig instrumentalisten mee aan de show van Mini en Maxi. Tussen 17 april en 29 juli worden tachtig voorstellingen gespeeld. De verwachting is dat ca. 100.000 bezoekers uit binnen- en buitenland het theaterstuk zullen bijwonen. Kaarten voor 'City' kunnen besteld worden op: 010-4138326 of 0900-3005000 (75 cpm).

Klik hier voor de website van de Luchtmachtkapel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie