Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De nieuwe reisbrochure van Abercrombie en Kent

Datum nieuwsfeit: 28-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 28 APRIL 2001

Deluxe 6-sterren reizen wereldwijd

Nieuw in Nederland: Abercrombie & Kent
Royal Hansa: Generaal Agent 2001 voor A&K te Nederland

De nieuwe brochure van Abercrombie en Kent

Nieuw op de Nederlandse reismarkt is het reisaanbod van de Britse organisatie Abercrombie & Kent. Deze maand wordt haar brochure "World of Excellence" voor het jaar 2001 in Nederland geïntroduceerd door Royal Hansa, Generaal Agent (GSA) voor Abercrombie & Kent in Nederland.

A&K is `s werelds leidende 6-sterren touroperator en biedt zeer luxe, `sophisticated' reizen aan naar meer dan 82 landen verspreid over alle zeven continenten van de wereld. De naam Abercrombie & Kent staat wereldwijd garant voor een verblijf in stijl in kwalitatief hoogwaardige accommodaties en omringd met de best mogelijke persoonlijke service.

Excellence
De brochure "A World of Excellence" van Abercrombie & Kent omvat het beste op het gebied van deluxe reizen uit het assortiment van A&K. De reizen variëren van een sophisticated city-break in Europa tot een expeditiecruise in Antarctica, van een cruise over de Nijl tot een deluxe landarrangement Chili & Argentinië, van een landtour door Rajahstan tot een deluxe Safari in Tanzania. A&K verzorgt de reis in de stijl die het meest aansluit bij de wensen van de cliënt.

Dit kan een individuele reis zijn, een groepsrondreis of een speciaal op maat samengestelde reis.

Abercrombie & Kent

Sinds 1962, het jaar waarin Abercrombie & Kent werd opgericht en voor het eerst deLuxe safari's in Afrika organiseerde, heeft deze gerenommeerde organisatie haar horizon sterk verbreed. Heden ten dage beschikt Abercrombie & Kent wereldwijd over een netwerk bestaande uit meer dan 32 A&K-vestigingen en private properties en meer dan 40 kantoren met 3000 getrainde medewerkers. Dankzij deze infrastructuur, waarover geen enkele andere reisorganisatie beschikt, kunnen cliënten wereldwijd profiteren van dezelfde hoge kwaliteitsstandaards van Abercrombie & Kent. Meer informatie over Abercrombie & Kent kunt u vinden in bijgaande brochure en op de website van Abercrombie & Kent: www.abercrombiekent.co.uk

Onderscheidingen Abercrombie & Kent
Vanwege de zeer goede kwaliteit van en de service tijdens haar reizen wordt A&K regelmatig onderscheiden, onder meer door de Britse koninklijk familie. In 1999-2000 is zij door de lezers van het gezaghebbende Condé Nast Traveller Magazine verkozen tot 's werelds beste touroperator.

Generaal Agent A&K: Royal Hansa Voyages & CruisesRoyal Hansa is de generaal agent voor A&K in Nederland. Sinds haar oprichting in 1985 is Royal Hansa uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van deLuxe Voyages & Cruises.

De missie van Royal Hansa bestaat uit het speuren naar en aanbieden van wereldwijde, exclusieve bestemmingen. Natuur en Cultuur, Rust, Luxe en Comfort, Authenticiteit en Avontuur zijn de ingrediënten voor deze reizen. Royal Hansa is gevestigd in Haren (Groningen) en is lid van het ANVR en het SGR.

Meer informatie?
Voor nadere informatie, beeldmateriaal of extra brochures kunt u contact opnemen met:

Royal Hansa Voyages & Cruises
Rijksstraatweg 18
9752 AD HAREN (lid ANVR/SGR)
Contactpersoon: Dick Postma/Sandra Prummel

Tel: 050 - 537 00 50
Fax: 050 - 535 02 03
E-mail: (royalhansa@wxs.nL)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie