Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 13.35 uur

Datum nieuwsfeit: 28-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 13.35 uur
Onwelwording

BUNSCHOTENSPAKENBURG Op de Prinses Irenestraat is zaterdagmorgen rond tien voor drie een vrouw (leeftijd onbekend) uit Bunschoten van het trottoir gevallen. Vermoedelijk door een grote hoeveelheid drank werd zij onwel en viel van het trottoir. Hierbij liep zij een hoofdwond op.

Met een ambulance werd zij overgebracht naar het Medisch centrum Molendael in Baarn.

Baldadige jeugd

BAARN Vrijdagmiddag rond half vijf kreeg de politie een melding binnen dat er door jeugd spullen op de rails langs de Praamgracht/Zwaneweide gelegd zouden worden. Ter plaatse kon de politie twee jongens van tien jaar uit Baarn aanhouden die blikjes met steentjes en spijkers op de rails hadden gelegd.

Er bleek nog een derde jongen van 10 jaar bij betrokken te zijn. De ouders van alle jongens zijn in kennis gesteld.

Mogelijk krijgen de jongen een STOP straf, een alternatieve straf voor kinderen onder de twaalf jaar.

Snelheidscontroles

BAARN De politie heeft vrijdag op verschillende plaatsen in het district snelheidscontroles gehouden. Op de Eemnesserweg werd vrijdagmorgen van kwart voor acht tot half negen op snelheid gecontroleerd./ van de 153 gecontroleerde voertuigen kregen acht automobilisten en 2 bromfietsers een bekeuring voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 km per uur waar 50 km maximaal is toegestaan.

Op de Geerenweg werd vrijdagochtend tussen negen en tien uur gecontroleerd. Van de 249 gecontroleerde voertuigen reden er veertien te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 92 km per uur waar 50 maximaal is toegestaan.

Bij een controle vrijdagmiddag op de Torenlaan reed een bestuurder met 63 km per uur harder dan de toegestane 50 km per uur. Tevens kreeg een bromfietser een bekeuring omdat hij 51 km per uur reed en nog geen zestien jaar was.

Op de Biltseweg in Soest werd vrijdagavond tussen acht en negen uur op snelheid gecontroleerd. Van de 532 gecontroleerde autos reden er 26 harder dan de toegestane 80 lm per uur. Een overtreder reed 116 km per uur.

Alle overtreders zullen een bekeuring thuis gestuurd krijgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie