Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijwilligerslegpenningen Goes

Datum nieuwsfeit: 28-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Goes

Persbericht

Vrijwilligerslegpenning Goes voor de heren P.J.G. Geijs en J.W.G. de Jonge

Op zaterdag 28 april 2001 om plm. 21.30 uur reikt wethouder M.L. 't Hart twee vrijwilligerslegpenningen van de gemeente Goes uit aan de heer P.J.G. Geijs en aan de heer J.W.G. de Jonge. De uitreiking vindt plaats tijdens het oranjebal in wijkgebouw "De Westkant", Evertsenstraat 15 in Goes.

De heer Geijs en de heer De Jonge ontvangen de legpenning vanwege hun vele werk aan en voor de jeugdsoos "De Peardestal". De oude paardenstal aan de Evertsenstraat was bestemd als jeugdsoos voor de jongeren in Goes-West. De verbouw heeft echter enige tijd stil gelegen. De heren Geijs en De Jonge zijn twee jaar geleden enthousiast weer begonnen met de verbouwing. Zij zorgden voor bijna alle materialen en voor sponsoring daarvan. Zij kregen een aantal jongeren zover dat die op de zaterdagen aanwezig waren om te helpen met de verbouwing. Ook aannemers uit de buurt kwamen helpen met metselwerk en stukadoorswerk. Iedere vrije avond en zaterdag waren de heren De Jonge en Geijs aanwezig om het werk te coördineren Zij hebben zelf het schilderwerk verzorgd en de elektriciteit aangelegd.

De heer Petrus Jacobus Gerardus (Peter) Geijs is geboren op 5 september 1950 in Heinkenszand. Hij is gehuwd met mevrouw D.J. Geijs - de Fouw. Hij woont Pinksterbloemstraat 63 in Goes. De heer Geijs werkt bij Dingemanse/V.d. Ploeg. De heer Jacobus Willem Gerardus (Sjaak) de Jonge is geboren op 18 augustus 1951 in 's-Heerenhoek. Hij is gehuwd met mevrouw T.E. de Jonge - van de Repe. Hij woont Scheldestraat 95 in Goes. De heer De Jonge werkt bij Delta Nuts. De aanvraag voor de vrijwilligersmedailles is gedaan door het bestuur van de Wijkvereniging Goes-West.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie