Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

@Home kiest voor Bikker Euro RSCG

Datum nieuwsfeit: 29-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
@Home Nederland


@Home kiest voor Bikker Euro RSCG

Amsterdam, 29 april 2001 - Breedband internetprovider @Home Benelux BV brengt zijn Communicatie- en Public Relations-activiteiten onder bij communicatie-adviesbureau Bikker Euro RSCG. Hiertoe is door @Home besloten na een uitgebreide bureauselectie.

Bikker Euro RSCG levert als onderdeel van de samenwerking advies en ondersteuning aan @Home bij corporate communicatie- en Public Relations-activiteiten.

Volgens Marieke van Kruiningen, manager Public Relations, toonde Bikker Euro RSCG de gewenste mix van creativiteit en professionaliteit om @Home en zijn diensten op de juiste wijze in de markt te zetten. De klanten van @Home eisen op continue basis een professionele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Dat vereist ook het nodige van onze profilering en de wijze waarop. Zeker in een bijzonder dynamische markt waar veel zaken nog niet uitgekristalliseerd zijn. Wij zochten naar een communicatiebureau dat de juiste balans weet te vinden tussen creativiteit en praktisch inzetbare professionaliteit. Wij denken dit bij Bikker Euro RSCG te vinden.

@Home Benelux BV
@Home levert snelle en eenvoudig toegankelijke breedband internetdiensten in combinatie met een breed en verrassend aanbod van content op onder andere het gebied van nieuws, sport, technologie, economie en games. Abonnees van @Home profiteren tegen een vaste prijs per maand en zonder telefoonkosten van 'always on' diensten die snel, betrouwbaar en efficiënt zijn. De content ontwikkelt @Home's eigen, prijswinnende, redactieteam in samenwerking met toonaangevende contentleveranciers waaronder het ANP, Tijd Beursmedia, BBC, het Financieele Dagblad, Meteoconsult, IDG.nl, Gamepoint en Cameo Newsbites. Al deze diensten zijn via een breedbandportal toegankelijk voor @Home-abonnees. De @Home-internetdienst biedt ook extra faciliteiten, zoals drie mailboxen en drie keer vijf MB webspace voor een eigen homepage.

Voor de zakelijke markt levert @Home onder de merknaam @Work Dedicated Internet snelle internettoegang op basis van DSL technologie. Door end-to-end netwerk management kan een zeer betrouwbare verbinding geleverd worden. Een professionele helpdesk kan op veel voorkomende vragen een antwoord geven. Uiteraard is ook voor de zakelijke klant de @Home portal beschikbaar.

Aandeelhouders van @Home Benelux BV zijn Excite@Home in de Verenigde Staten, Intel Corporation en Energie- en kabelbedrijf Essent. @Home Benelux BV heeft op dit moment distributieovereenkomsten met NV Nutsbedrijven Maastricht en Essent Kabelcom, en bereikt zodoende ruim
1,6 miljoen huishoudens in de Benelux.


Voor meer informatie:
@Home Benelux BV
Marieke van Kruiningen, Manager Public Relations E-mail: (pr@corp.nl.home.com)
Telefoon: 020-88 55 5640

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie