Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politiedistrict Sittard

Datum nieuwsfeit: 29-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 29-04-2001 Persberichten district Sittard (H.P.12.18) Zondag, 29 april 2001.

Sittard, bestolen tijdens het sporten:
Een 37 jarige inwoonster van Geleen heeft vrijdagavond bij de politie aangifte gedaan dat zij terwijl zij aan het sporten was in een gymzaal gelegen aan de Leyenbroekweg in Sittard bestolen ws van haar beurs. De gedupeerde had haar kleding en haar tas in de kleedruimte achter gelaten terwijl zijn in de gymzaal aan het sportenwas. Va de gelegenheid maakte een dief gebruik en nam de handtas van de aangeefster weg. In de handtas waren enkele juwelen aanwezig alsmede een beurs met daarin enkele bankpasjes, een geldbedrag van fl. 70,- . Haar sportdag werd een stropdag.

Sittard, dorstige dief:
In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een inbraak plaatsgevonden in een drankenzaak gevestigd aan de Demseystraat in Sittard. Omstreeks 06.00 uur is het alarm van de drankenzaak in werking getreden. Toen de beheerder van de winkel ter plaatse kwam stelde deze vast dat er een inbraak had plaats gevonden en de inbrekers gevlogen waren. De inbrekers hadden een ruit vernield door er een groot gat in slaan of te gooien. Door de ontstane opening kon de drankenzaak betreden worden. Uit een eerste inventarisatie bleek dat er ruim 60 flessen jenever werden ontvreemd. De benadeelde heeft van de inbraak aangifte gedaan.

Geleen, woninginbraak:
Zaterdagmiddag omstreeks 13.30 uur ontdekte een bewoner van een flatwoning aan de Martin Luther Kingplein in Geleen dat er elders in het gebouw op de vijfde etage een inbraak had plaatsgevonden waarna de politie werd gebeld. Tijdens de afwezigheid van de bewoner werd door een inbreker een ruitje van de toegangsdeur vernield. Door de ontstane opening kon de inbreker de woning betreden. Alle kasten en laden werden doorzocht. Op het eerste oog werd er niets ontvreemd, doch dat staat niet met zekerheid vast omdat de bewoner niet aanwezig was.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie