Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord

Datum nieuwsfeit: 29-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 29-04-2001

Mediabericht zondag 29 april (18.00 uur)

ROERMOND Verdachten mishandeling aangehouden

Roermond De politie heeft zondagochtend om 6.00 uur een 32-jarige man met onbekende woonplaats aangehouden op verdenking van mishandeling van een 16-jarige bromfietser uit Roermond. De man was de bijrijder van een 24-jarige man uit Roermond, die op de Kapellerlaan met zijn witte BMW voor de bromfietser uitreed. Toen de bromfietser bij een stoplicht naar zijn idee te dicht op de bumper van zijn auto stond, was hij vol gas achteruit gereden. Daarna is de bijrijder uitgestapt en heeft hij de bromfietser bedreigd, geslagen en diens bromfiets beschadigd. Daarna wilde hij de bromfiets meenemen. Het voorval werd toevallig gesignaleerd door de districtschef van politie in Roermond, dhr. W. van Amerongen, die de man wilde aanhouden. De man stapte toen in de auto en ging er samen met de chauffeur van door. Later kon de politie ook de 24-jarige automobilist aanhouden en zijn proces-verbalen opgemaakt.

MEIJEL Brand in woonwagen

Meijel Een brand aan de Berkenheg in Meijel zondagmiddag om 15.30 uur heeft een woonwagen bijna volledig in de as gelegd. De brandweer was de brand na een uur meester en was tot de vroege avond bezig met nablussen. De bewoners ontdekten de brand toen ze thuis kwamen. Naar de oorzaak van de brand doet de technische recherche van de politie nader onderzoek.

NEER Dief aangehouden

NEER Vrijdagmiddag heeft de politie een 51-jarige man uit Blerick aangehouden die ervan werd verdacht diverse fietsen in Neer te hebben gestolen. Toen de politie de man aanhield, bleek dat hij nog een vonnis had openstaan van 28 dagen gevangenisstraf voor diefstal. De man is de volgende dag naar het huis van bewaring in Sittard gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie