Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Quilt actie van Doe Een Wens Stichting Nederland

Datum nieuwsfeit: 29-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DOE EEN WENS STICHTING NL

Quilt actie van Doe Een Wens Stichting Nederland

Persbericht

Woerden, 29 maart 2001

Onthulling van werelds grootste internationale kinderquilt op 29 april in het Atrium van het stadhuis te Den Haag ten behoeve van de Doe Een Wens Stichtingâ Nederland en haar internationale Make-A-Wishâ zusterorganisaties.

Recordpoging van de Doe Een Wens Stichting Nederland en haar internationale zusterorganisaties om in het Guinness Record Book te komen tijdens de viering van de jaarlijkse internationale wensdag.

Internationale Wensdag, 29 april
Tijdens een middagvullend programma wordt vanaf de vijfde verdieping van het Atrium een enorm quilt onthuld, dat de afgelopen maanden is samengesteld uit veertien nationale quilts. Alle deelnemende landen, maten, oorsprong e.d. staan vermeld op de bijlage.

In aanwezigheid van Dhr. W. Deetman, burgemeester van Den Haag en diverse ambassadeurs van de deelnemende landen zal mevr. L. Pauling, oprichtster van de eerste Make-A-Wish in de Verenigde Staten, tevens moeder van het allereerste wenskind, samen met Mevr. M. Haryouli (moeder van het wenskind waarvoor in Nederland vier jaar geleden het eerste quilt gemaakt werd dat ook in het Guinness Record Book vermeld staat) de onthulling verrichten.

De heer Jacques d'Ancona is onze gastheer en mevr. Simone Kleinsma zorgt voor de muzikale omlijsting. Het Viotta jeugdensemble verzorgt 2 optredens.

De quilt zal twee weken voor bezoekers in het Atrium te bezichtigen zijn.

U bent van harte uitgenodigd.
Datum : zondag 29 april 2001
Plaats : Het Atrium, Spui, Den Haag
Tijd : 13:30 - 16:00 uur

De Doe Een Wens Stichting
De Doe Een Wens Stichting Nederland is een organisatie die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult en daardoor probeert een stukje extra levensgeluk te brengen in een moeilijke periode.
Internationaal gezien is zij aangesloten bij de Make-A-Wish Foundation International die overkoepelend is voor affiliates in 22 andere landen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie