Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Jorritsma gaat naar Zuid-Korea

Datum nieuwsfeit: 29-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Economische Zaken
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Economische Zaken


www.minez.nl

MINEZ: Minister Jorritsma naar Zuid-Korea

Ministerie van Economische Zaken
Berichtnaam: Persbericht
Nummer: 064
Datum: 27-04-2001

MINISTER JORRITSMA NAAR ZUID-KOREA

Minister Jorritsma van Economische Zaken brengt van 29 april t/m 4 mei a.s. een bezoek aan Zuid-Korea. Doel van het bezoek is het verbeteren van de handels- en investeringsrelatie tussen Nederland en Zuid-Korea. Op het programma staat een gesprek met de Zuidkoreaanse vice-premier, Dr Jin, Nyum (minister van Financiën). Tijdens het bezoek zal minister Jorritsma ook besprekingen voeren met de Koreaanse minister van Handel, Industrie en Energie en met de minister van Publieke Werken en Transport.
De moderne kenniseconomie is een van de thema's van het bezoek. De minister zal één van de gastsprekers zijn op een door Zuid-Korea en Nederland gezamenlijk georganiseerd symposium met als titel: 'Knowledge Unlimited - Managing the Knowledge-based Economy'. In het kader van de kenniseconomie, staat o.m. een bezoek aan de Maeil Business News Group en aan LG.Philips-LCD gepland.

Noot van de redactie: inlichtingen bij Maryse Ducheine, tel: (070) 379 64 64

27 apr 01 15:33

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie