Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fototip koninginnedag Speeltuin Stadspolders

Datum nieuwsfeit: 30-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte redactie,

Natuurlijk weten wij dat u op koninginnedag foto-ideeën genoeg heeft. Toch doe ik u graag een suggestie aan de hand.
Onze lampionnentocht trekt elk jaar zo'n 2.000 tot 2.500 deelnemers. Ieder jaar weer kost het ons moeite politie en anderen er van te overtuigen dat dat zo'n populaire activiteit is en ieder jaar weer zijn wij 's avonds om tien over acht bang dat het deze keer toch flink minder zal zijn. Tot om kwart over acht de speeltuin letterlijk vol stroomt met mensen, die popelen van ongeduld. Om half negen ziet het dan zwart van de mensen. Op dat tijdstip vertrekken we, vergezeld door de Harmonievereniging Sliedrecht en De Klankentappers. De route: Merbau, Palissander, Mahonie, Azobé, C. Mendesring, Balsa, C. Mendesring, Merbau, eindpunt in speeltuin. Aankomst daar tussen half tien en tien 's avonds.

Volledigheidshalve:
Uiteraard bent u de hele koninginnedag bij ons welkom. Van tien tot één uur hebben we een vrijmarkt voor kinderen.
Om half elf vertrekt bij Het Palet de grote Versierde Step- en Fietsparade, met muziek van Prins Willem van Oranje, via bieshof, Maaskanterf, Bakema- erf, Berlage-erf, Stadspolderring, Van Ravesteijn-erf, Doesburg-erf, Maaskanterf, Meranti en Merbau naar de speeltuin (aankomst half twaalf). Om half twee en kwart voor drie treedt Clown-goochelaar Mr. Vanish op. De speeltuin is overdag open van tien tot vier uur.

Voor meer informatie kunt u mij bellen op telefoonnummer 078-6162414. Op koninginnedag zelf zijn wij uiteraard bereikbaar in de speeltuin: 078-6160599.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie