Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.50 uur

Datum nieuwsfeit: 30-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.50 uur
Automobilist onder invloed betrokken bij aanrijding

BAARN Een 23-jarige automobilist uit Eemnes is gisteravond betrokken geraakt bij een ongeval op de Zandheuvelweg. De man verklaarde dat hij kort daarvoor een aanrijding had gehad met een tegenligger maar die was na de aanrijding doorgereden en de Eemnesser was die bestuurder achterna gereden.

Juist toen hij die bestuurder wilde inhalen om hem duidelijk te maken dat hij moest stoppen, werd hij al ingehaald. Er raakte niemand gewond. In de auto van de Eemnesser werd een kleine hoeveelheid hard drugs aangetroffen. Omdat de politie vermoedde dat de Eemnesser mogelijk onder invloed was van drugs, werd van hem op het bureau een bloedproef afgenomen.

Tegen hem zal bij een positieve uitslag proces-verbaal opgemaakt worden.

Automobilist onder invloed

BAARN Een 69-jarige automobilist uit Baarn is afgelopen nacht op de Luitenant Generaal van Heutszlaan betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Het slingerend rijgedrag was surveillerende politiemensen opgevallen. De uitslag op straat van de blaastest was positief, reden om de man mee te nemen naar het bureau. Uit de uitslag van de ademanalyse bleek dat de man ongeveer 0,65 promille alcohol in zijn bloed had.

De man kreeg een boete van 410 gulden.

Toezicht bosgebied

SOEST Na herhaalde klachten over motorcrossers, moutainbikers en het door eigenaren los laten lopen van honden, heeft de politie samen met de bosbeheerder gistermorgen toezicht gehouden in de bossen omgeving Monnikenboschweg/Birkstraat en Foekenlaan.

Er werd een motorcrosser gecontroleerd en hem werd duidelijk gemaakt dat hij daar niet mocht rijden in het bosduingebied. Bovendien werden diverse mountainbikers verwezen naar de speciale route op het Soesterhoogt. Ook werden diverse hondenbezitters gewaarschuwd omdat zij hun viervoeter los lieten lopen in een niet aangewezen gebied.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie