Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord

Datum nieuwsfeit: 30-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 30-04-2001 Mediabericht maandag 30 april (tot 11.30)

VENLO Politie valt drie drugspanden binnen

Venlo De politie is vrijdagavond twee panden binnengetreden aan de Straelseweg in Venlo onder de verdenking dat daar in drugs werd gehandeld. Ze heeft daarbij twee verdachten aangehouden op verdenking van overtredingen van de opiumwet. Het gaat om een 22-jarige man en een 24-jarige man uit Blerick. In totaal nam de politie ongeveer vijf kilo hasjiesj en marihuana in beslag en een geldbedrag van ongeveer 15000 Duitse Marken. Eerder die middag had de politie ook al een inval gedaan in een pand aan de Lichtenberg in Venlo. Daar troffen zij niemand aan, maar werd wel een kilogram soft-drugs in beslag genomen. ITTERVOORT Dronken bromfietser klem gereden

Ittervoort De politie heeft na een korte achtervolging in de nacht van zondag op maandag een 21-jarige bromfietser aangehouden, die rond half één in Ittervoort bijna alle regels overtrad, die hij kon overtreden. De bromfietser droeg geen helm, de bromfiets had geen brandend achterlicht en geen gele plaat, en hij had geen verzekeringsbewijs en bromfietscertificaat bij zich. Ook vermoedde de politie dat zijn brommer was opgevoerd. Hij gaf geen gehoor aan het stopteken van de politie, waarna de politie hem niet zonder gevaar moest achtervolgen van de Sleestraat, door de Europastraat en de Afrikastraat. Toen de politie de bromfietser eindelijk staande kon houden, bleek de man behoorlijk wat gedronken te hebben. Hij verzette zich tegen de gang naar het bureau, waar de ademanalyse 885 ug/l aantoonde.

STEVENSWEERT - Kind geschept door motor

Stevensweert Bij een verkeersongeval op Roumerweg in Stevensweert is zondagmiddag om 16.15 uur een achtjarige meisje uit Stevensweert geschept door een 45-jarige motorrijder uit Echt. Terwijl de ouders op de stoep liepen, mocht het kind het laatste stukje alleen naar huis fietsen. Toen zij linksaf de Burgemeester Minkenbergstraat in wilde slaan, werd zij van achteren aangereden door een motorrijder, die haar juist wilde inhalen. Het meisje brak haar sleutelbeen en liep een snee op in haar achterhoofd. Zij werd ter observatie in het ziekenhuis in Roermond opgenomen.

MAASBRACHT Auto over de kop in de greppel

Maasbracht Bij een botsing op de Rijksweg ter hoogte van Maasbracht is zondagochtend tegen zes uur, een 33-jarige man uit Roermond met zijn auto over de kop in de greppel terecht gekomen. Hij werd op het kruispunt Rijksweg/Ei van St. Joost, aangereden door een 37-jarige automobilist uit Echt, die in de richting van Roermond reed en het rode stoplicht over het hoofd zag. Voor de man uit Roermond stond het stoplicht op groen, toen hij linksaf richting Roermond wilde gaan. Hij werd in de flank geraakt en komt over de kop in de greppel in de middenberm terecht. De man was in staat zelf uit zijn auto te kruipen en werd met kneuzingen aan zijn linkerbeen en in zijn zij naar de Eerste Hulp gebracht.

WEERT Jongen ernstig mishandeld

Weert Op de Oelemarkt in Weert is zondagochtend rond 3.00 een 25-jarige jongen uit Stramproy mishandeld toen hij samen met drie anderen op een taxi stond te wachten. Zij zagen op die plaats enkele jongeren, vermoedelijk van buitenlands afkomst, die tegen een vuilnisbak schopten. Toen zij hen daarop aanspraken, werd het slachtoffer door één van hen geslagen. Hij verloor daarbij het bewustzijn. Zijn vrienden brachten hem naar de EHBO, waarna hij naar het ziekenhuis in Roermond werd gebracht en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis in Venlo. Daar werd een gebroken en gespleten rechter oogkas geconstateerd. De jongen wordt maandag met spoed geopereerd. De politie zoekt meer getuigen van deze mishandeling. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Weert via het nummer 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie