Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 30-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Van maandagmiddag 30.04.2001
15:49 maandag 30 april 2001

Bert Peters verzorgt de voorlichting tot donderdagmiddag 3 mei 2001 17.00 uur

Bronneger, alcomobilist veroorzaakt ongeval
Reed gisteravond omstreeks 23.30 uur, een 41-jarige man met zijn auto over de Dorpsstraat. Op voor hem onverklaarbare wijze kwam hij in de berm terecht en botste tegen een boom. Hij werd voor onderzoek naar het Refajaziekenhuis in Stadskanaal overgebracht. Na een hechting in zijn gezicht mocht hij mee naar het bureau waar een alcoholpromillage werd vastgesteld van 3. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Coevorden, motorrijder onderuit.
Gistermiddag reed een 40-jarige man uit Langeveen met zijn motor vanuit de richting Gramsbergen over de Krimweg. Omdat een auto voor hem plotseling langzamer ging rijden reed hij de berm in waarna hij ten val kwam. Hij werd naar het ziekenhuis in Hardenberg overgebracht met onbekend letsel.

Zuidwolde, motorrijder veroorzaakt ongeval
Gistermiddag stak een 53-jarige motorrijder uit Dedemsvaart de N 48 over ter hoogte van de kruising met de Nolderweg. Hij zag daarbij een naderende auto, bestuurd door een 41-jarige vrouw uit Haaksbergen, over het hoofd. Zij kon de overstekende motorrijder niet meer ontwijken waarna een aanrijding plaats vond. De motorrijder werd met een enkel- en beenbreuk naar het ziekenhuis overgebracht.

Assen, alcomobilist
Vanmorgen omstreeks 05.45 uur reed een 40-jarige man uit Emmen met zijn auto over de weg het Kanaal. Controle leverde een alcoholpromillage op van 1,6. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Nieuw-Amsterdam, jeugdige inbrekers betrapt
Werden gisteravond drie knapen uit Emmen op heterdaad betrapt terwijl zij in een woning aan de Sportlaan hadden ingebroken. Zij verzetten zich tegen de aanhouding. De knapen van 13 en 14 (2x) jaar hebben mogelijk nog meer inbraken op hun kerfstok. Zij zijn ingesloten aan het bureau en een onderzoek wordt ingesteld.

Hoogeveen, vlaggendieven betrapt
Werden vannacht aan de Rembrandtstraat drie verdachten aangehouden van 15, 16 en 17 jaar. Zij hadden drie vlaggenstokken met vlaggen bij zich. Een van de knapen verzette zich tegen zijn aanhouding. Zij werden naar het bureau overgebracht in afwachting van een nader onderzoek. Nadat zij een verklaring hadden afgelegd kregen zij een proces-verbaal en konden het bureau vanmorgen verlaten.

Hoogeveen, vernielde autos
Werden vanmorgen twee vernielde autos aangetroffen op de parkeerplaats aan de Sportveldenweg. De auto van een 45-jarige man uit Ommen werd bekrast en beschadigd en beide spiegels werden afgebroken. De eigenaar had na alcoholgebruik de auto laten staan.
De auto van een 29-jarige man uit Hoogeveen werd zwaar beschadigd. Een fietsenrek werd door de achterruit gegooid, de spiegels er af getrapt en de ruitenwissers afgebroken.

Emmen, mannen aangehouden na vechtpartij
Vond gisteravond een vechtpartij plaats in een cafe aan de Splitting. Toen de politie ter plaatse kwam waren de mannen verdwenen. Een 29-jarige en een 54-jarige bezoeker werden mishandeld en liepen wonden op aan gezicht en hand. Terwijl zij zich bij de behandelpoli van het SZE onder behandeling stelden werden zij geconfronteerd met dezelfde vier mannen. Een van hen was aan zijn oog gewond geraakt en wilde zich eveneens onder behandeling stellen. De gewaarschuwde politie hield de vier mannen aan, (25, 31 en 32 jr uit Emmen en 27 jr uit Emmer-Compascuum) Onderzoek moet nog uitwijzen wat de aanleiding tot de vechtpartij is geweest.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie