Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Friesland van 29/4 t/m 30/4 (13.00 uur)

Datum nieuwsfeit: 30-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 30-04-2001

Politieberichten van 29/4 (13.00 uur) t/m 30/4 (13.00 uur)

Surhuisterveen: mishandeling
Vrijdag omstreeks 22.30 uur werd een 20-jarige inwoner van Drachten op de Kolk nabij café `Kolkzicht` mishandeld. De aangever was juist uit zijn auto gestapt, toen hij telefoon kreeg. Terwijl hij stond te telefoneren, werd hij plotseling geslagen door een onbekende jongeman. Deze man was het niet eens met zijn rijstijl. Door de klappen raakte de inwoner van Drachten even buiten bewust zijn. Toen hij weer bij kwam, was de verdachte verdwenen. De man heeft aangifte gedaan. In het ziekenhuis bleek dat hij een scheurtje in zijn linker jukbeen had opgelopen, alsmede een zware kneuzing. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Leeuwarden: belediging
Zondag omstreeks 13.40 uur werd op de Weaze meerdere rondhangende zwervers aangesproken op hun gedrag. Zij veroorzaakten overlast en werden verzocht zich te verwijderen. Aan dit verzoek werd door hen schoorvoetend voldaan. Een 53-jarige inwoner van Leeuwarden vond het nodig om de agenten uit te schelden en te beledigen. Deze verdachte werd daarop aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en de verdachte is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Sneek: mishandeling
Zaterdag omstreeks 21.30 uur werd op Jan Kannekenstraat een 26-jarige inwoner van Zwolle door drie mannen geschopt en geslagen. De inwoner van Zwolle stond op straat voor de woning van zijn moeder, toen een personenauto kwam aanrijden met daarin drie personen. Twee van de inzittenden waren broers van het slachtoffer en hun vriend. Nadat de mannen waren uitgestapt, liepen zij op het slachtoffer toe en zonder dat er iets werd gezegd, kreeg hij verschillende schoppen en werd hij geslagen. Toen er iemand aankwam, stapten de drie verdachten weer in de auto en reden weg. Het slachtoffer klaagde over pijn aan zijn ribben en is naar het ziekenhuis geweest voor het laten maken van foto`s. Hij heeft aangifte gedaan. De verdachten, te weten 19, 24 (broers) en 41 jaar, allen uit Zwolle, moeten nog worden gehoord.

Harlingen: inbraak winkel
Van zaterdag op zondag werd ingebroken in de Kringloopwinkel aan de William Boothstraat. Via een openstaand luik kwam men de winkel binnen. Een kluisje werd opengebroken en uit de brandkast werden enkele enveloppen met geld weggenomen. Een medewerker van de winkel, een 52-jarige inwoner van Harlingen, heeft aangifte gedaan.

Bolsward: verdrinking
Zondag omstreeks 13.50 uur zagen twee spelende kinderen van 11 en 12 jaar (meisjes) dat een man met een invalidenwagentje het grasveld opreed nabij het Franekereind. De man kwam vervolgens in de berm van de sloot terecht en viel om. Hij belandde daarop in het water. De kinderen zijn daarop direct naar huis gelopen om hulp te halen. De vader van één van de kinderen heeft met de buurman het slachtoffer uit het water gehaald. Op de wal werd het slachtoffer direct gereanimeerd, hetgeen later door het inmiddels gewaarschuwde ambulancepersoneel werd overgenomen. Helaas mocht de hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer ter plaatse. Het slachtoffer, Pieter Schoen, oud 70 jaar uit Bolsward werd overgebracht naar Bloemkamp.

Idaerd: lasershield
Zondag omstreeks 16.25 uur werd op de Rijksweg A32 onder Idaerd een 40-jarige inwoner van het Belgische Houthalen Helchteren bekeurd, daar hij een lasershield in zijn auto had. Bij een controle gaf de lasergun een storing aan, waarna de bestuurder aan de kant werd gezet. De verdachte kreeg een proces-verbaal en de lasershield werd in beslag genomen.

Leeuwarden: onder invloed
Zondag omstreeks 19.50 uur zag een politieman dat de bestuurder van een personenauto slingerend reed over Heliconweg. De bestuurder raakte zo nu en dan de stoeprand. Op het Stephensonviaduct kreeg de bestuurder een stopteken. De bestuurder, een 34-jarige inwoner van Hijum saboteerde de blaastest. De verdachte werd overgebracht naar het bureau en aldaar werd van de man een bloedproef genomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend. De verdachte kreeg een rijverbod voor 13 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Leeuwarden; inbraak woning
Zondag tussen 13.30 en 18.45 uur werd ingebroken in een woning aan de Prof. Mr. P S Gerbrandyweg. Een keukenraam werd geforceerd. Uit de woning werden een videorecorder en een computer met spelletjes weggenomen. De eigenaar, een 23-jarige inwoner van Leeuwarden, heeft aangifte gedaan.

Veenwouden: onder invloed
Zondag omstreeks 21.45 uur werd op het Buitenveld een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 42-jarige inwoner van Veenwouden, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man 955 ugl. Hij kreeg een rijverbod voor 12 uur. Tevens bleek dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Ook hiervoor kreeg hij een bekeuring.

Harlingen: man niet welkom in café
Zondag omstreeks 21.50 uur kwam er een melding binnen dat er een vechtpartij zou zijn bij een café aan de Lanen. Voor het café werd een man aangetroffen met bebloede handen. Deze man, een 41-jarige inwoner van Harlingen, had een ontzegging voor het café in verband met het feit dat hij aldaar eerder moeilijkheden had veroorzaakt. Toen de man weer het café was binnengegaan, werd hij door het personeel weer naar buiten gebracht. De verdachte sloeg toen een paar glazen op de bar stuk, waardoor hij een wondje aan zijn handen opliep De verdachte werd overgebracht naar het bureau en tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt ter zake lokaalvredebreuk Na verhoor werd de verdachte weer in vrijheid gesteld.

Grou: vernieling
Maandag omstreeks 01.10 uur probeerde een 22-jarige inwoner van Easterlittens een ruit van een winkel aan de Hoofdstraat te vernielen. De verdachte trapte verschillende malen tegen de ruit. De ruit werd niet vernield, wel raakte een strip van de ruit in de etalage los. Een 23-jarige inwoner van Leeuwarden heeft aangifte gedaan. De verdachte kon iets verderop in de straat worden aangehouden. Hij werd overgebracht naar het bureau en bekende dat hij inderdaad had geprobeerd de ruit te vernielen. Na het opmaken van een proces-verbaal werd de jongeman weer in vrijheid gesteld.

Leeuwarden: aanrijding met drank
Maandag omstreeks 01.15 uur vond op het Drachtsterplein een aanrijding plaats tussen twee personenauto`s. Bij deze aanrijding was alleen materiele schade. De bestuurster van een personenauto reed door het rode verkeerslicht en verleende geen voorrang aan een bestuurder van een personenauto, een 35-jarige inwoner uit Haren Gn. Na de aanrijding reed zij door zonder haar identiteit bekend te maken. Door getuigen werd het kenteken van de auto opgenomen. Onder Hurdegaryp werd de bestuurster met de auto aangetroffen. De vrouw, een 31-jarige inwoonster van Hurdegaryp, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de vrouw 745 ugl. Zij kreeg een rijverbod voor 9 uur en haar rijbewijs werd ingevorderd.

Bolsward: aanrijding met drank
Maandag omstreeks 01.55 uur vond op de Harlingerstraat een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurder van een personenauto was via de stoep tegen een muurtje van een tuinafscheiding gereden. De auto werd zwaar beschadigd. Na de aanrijding was de bestuurder er te voet vandoor gegaan. De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Lollum, werd kort daarna aangetroffen in een horecagelegenheid in Bolsward. De bestuurder bleek gedronken te hebben. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Aan het bureau blies de man 855 ugl. Hij kreeg een rijverbod voor 10 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Sint Nicolaasga: aanrijding met drank
Maandag omstreeks 01.00 uur vond op de Rijlst een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurder van een personenauto kwam in de berm terecht en reed tegen een lantaarnpaal aan en sloeg vervolgens over de kop en kwam op de kop in een tuin tot stilstand. De bestuurder kroop uit de auto en ging er lopend vandoor. De bestuurder, een 21-jarige inwoner van Sint Nicolaasga werd even later in zijn woning aangehouden. De bestuurder bleek gedronken te hebben. De man werd overgebracht naar het bureau. Aan het bureau blies hij 745 ugl. Hij kreeg een rijverbod voor 9 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Franeker: vernielingen
Maandag tussen 03.00 en 03.15 uur kwam er een melding binnen dat vier mannen vernielingen zouden plegen op de Hocquart. Twee van de mannen zouden in het water van het Noorderbolwerk hebben gelegen. Zij zouden verdwenen zijn richting professorenbuurt. In de omgeving bleken enkele tijdelijke verkeerslichtinstallaties te zijn vernield. Ook werden er verkeersborden omgetrokken. Een onderzoek in de omgeving leverde geen resultaat op. De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden.

Twijzel: onder invloed
Maandag omstreeks 02.40 uur werd op de Optwizel een bestuurder van een bromfiets gecontroleerd. De man, een 20-jarige inwoner van Marrum, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man 240 ugl. Hij kreeg een rijverbod voor 1 uur.

Burgum: onder invloed
Maandag omstreeks 03.30 uur werd op de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 31-jarige inwoner van Burgum, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man 560 ugl. Hij kreeg een rijverbod voor 6 uur.

Leeuwarden: rijden zonder rijbewijs
Maandag omstreeks 04.40 uur werd op de Nieuweburen een bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 18-jarige inwoner van Leeuwarden, bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De man kreeg hiervoor een bekeuring. Daar hij in het verleden reeds vaker voor dit feit was bekeurd, werd de auto, waarin hij reed, in beslag genomen.

Leeuwarden: onder invloed
Maandag omstreeks 04.45 uur werd op de Groeneweg een bestuurder van een snorfiets gecontroleerd. De bestuurder, een 39-jarige inwoner van Leeuwarden, bleek gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man 715 ugl. Hij kreeg een rijverbod voor 8 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Terwispel: onder invloed
Maandag omstreeks 04.15 uur werd op de Rijksweg A 7 onder Terwispel de bestuurder van een personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 40-jarige inwoner van Lemmer, bleek gedronken te hebben. De bestuurder trachtte aan zijn aanhouding te ontkomen door snel achter het stuur vandaan te kruipen. Bij zijn aanhouding pleegde de bestuurder verzet, hierbij geholpen door de twee inzittenden van de personenauto. De bestuurder werd vervolgens geboeid overgebracht naar de surveillanceauto. Vervolgens ging de personenauto er met een andere bestuurder vandoor. De 40-jarige inwoner van Lemmer werd overgebracht naar het bureau. Tijdens de overbrenging vernielde hij een portier van de surveillanceauto. Ook hiervoor werd proces-verbaal opgemaakt. Aan het bureau blies hij 760 ugl. Hij kreeg een rijverbod voor 9 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Ondertussen waren de omliggende surveillancewagens op de hoogte gebracht dat de personenauto er met een andere bestuurder vandoor was gegaan. Op het Krompad te Echternerbrug werd de desbetreffende auto aangetroffen. Deze bestuurder, een 49-jarige inwoner van Lemmer, was eveneens onder invloed. De bestuurder werd overgebracht naar het bureau. Aldaar blies de man 640 ugl. De man kreeg een rijverbod voor 7 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tevens werd de personenauto in beslag genomen. Een inzittende van de auto, een 46-jarige inwoner van Lemmer, werd aangehouden daar hij de agenten beledigde en tevens voor het feit dat de man niet was teruggekeerd van verlof uit Bankenbosch per 17 april. Deze man zit nog vast.

Franeker: inbraak apotheek
Van zondag op maandag werd ingebroken in een apotheek aan de Hertog van Saxenlaan. De ruit in de achterdeur werd geforceerd. Uit de kassa werd een klein geldbedrag (wisselgeld) weggenomen. De eigenaar, een 47-jarige inwoner van Franeker, heeft aangifte gedaan.

Dronrijp: vernieling kaartjesautomaat
Afgelopen nacht werd de kaartjesautomaat op het NS-station Hatzum onder Dronrijp vernield. Uit de automaat waren twee rollen met strippenkaarten weggenomen. Een medewerker van Noordnet, een 39-jarige inwoner van Harlingen, heeft aangifte gedaan.

Leeuwarden: diefstal personenauto Afgelopen nacht werd vanaf de Eikenstraat een personenauto, merk Opel Kadett, kleur zwart, voorzien van het kenteken XK-29-NF, weggenomen. De eigenaar, een 55-jarige inwoner van Leeuwarden, heeft aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...