Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijzigingen ophalen huisvuil Maassluis wegens Koninginnedag

Datum nieuwsfeit: 30-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

23-4-2001

Wijzigingen ophalen huisvuil wegens Koninginnedag

Op maandag 30 april (Koninginnedag) wordt er geen huisvuil ingezameld door de gemeentelijke reinigingsdienst van Maassluis. In verband met deze feestdag treden er een paar wijzigingen op in het gebruikelijke inzamelschema van de mini-containers voor huishoudelijk afval. De wijzigingen zijn als volgt:


· De mini-containers die normaal gesproken op maandag 30 april zouden worden geleegd, worden nu op dinsdag 1 mei geleegd;
· De mini-containers van dinsdag 1 mei schuiven een dag door en worden geleegd op woensdag 2 mei.

De bewoners van de wijken waar normaal gesproken op maandag of dinsdag de mini-containers voor huishoudelijk afval worden geledigd, worden verzocht rekening te houden met deze wijzigingen in het inzamelschema. De mini-containers van de "woensdag-wijken" zullen gewoon op woensdag geleegd worden.
De reinigingsdienst kan in verband met het gewijzigde inzamelschema wat eerder langs komen dan men gewend is. De mini-containers moeten dan ook tijdig worden buitengezet.

Bedrijfsafval
Voor het bedrijfsafval geldt hetzelfde gewijzigde ophaalschema als voor de mini-containers.

Grof vuil
Op woensdag 2 mei wordt beperkt grof vuil opgehaald. Wie grof vuil wil laten ophalen moet daarvoor van tevoren een afspraak maken met de reinigingsdienst. Dat kan op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 5916741.

Milieustraat
De Milieustraat aan de Heldringstraat 6 is op maandag 30 april gesloten. Normaal gesproken is de Milieustraat geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Inwoners van Maassluis kunnen hier gratis verschillende soorten afval gescheiden inleveren. Wel moet men legitimatie meenemen om aan te kunnen tonen dat men daadwerkelijk in Maassluis woont. Alleen Maassluizers betalen immers via de reinigingsrechten voor deze dienstverlening.

Gerelateerde documenten:
Geen huisvuil op Koninginnedag

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie