Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoogendijck manager product marketing Augeo software

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Paul Hoogendijck Manager Product Marketing Augeo Software

Nijkerk, 1 Juni 2001 - Per 1 mei is Paul Hoogendijck (43) in dienst getreden bij Augeo Software als Manager Product Marketing. Hoogendijck zal zich voornamelijk gaan bezighouden met de uitvoer van klant-, concurrentie- en klanttevredenheidsonderzoek en het onderhouden van de relatie met analisten. Daarnaast zal hij zich richten op het internationaal uitbouwen van de merkbekendheid van Augeo en haar producten en diensten.

Paul Hoogendijck komt van SAS Institute (Business Intelligence Software). Hier was hij verantwoordelijk voor klanten- en concurrentieonderzoek, concurrentie- en database-analyse en de contacten met analisten. Tevens was hij productmanager voor de producten SRM (procurement datawarehouse) en HR-Vision (HRM-tool). Daarvoor was hij marketing manager bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Over Augeo Software
Augeo Software behoort wereldwijd tot de top 5 en is in Europa marktleider op het gebied van Professional Services Automation (PSA). Sinds de oprichting in 1998 ontwikkelt Augeo Software PSA-oplossingen voor Professionele Service Organisaties (PSO's) en richt zich daarbij vooral op corporate IT-afdelingen, Product Development-afdelingen en IT Consultancy-bedrijven. ICT-analisten, waaronder de Gartner Group, Aberdeen Group en IDC, zien PSA als de veelbelovende softwarecategorie die PSO s ondersteunt bij het verbeteren van de bedrijfsvoering en winstgevendheid.

Augeo's toonaangevende product, de webgebaseerde Intelligent Planner, is een complete PSA-oplossing die binnen PSO's fungeert als enterprise backbone. Intelligent Planner stelt PSO's in staat betere resultaten te bereiken, zoals een nauwkeuriger inschatting van opdrachten en budgetten, betere benutting van resources, betere tijdscontrole en een hogere tevredenheid bij klanten en medewerkers. Intelligent Planner wordt wereldwijd door 170 organisaties gebruikt. Klanten zijn ondernemingen als ABB, AXA, Canal+, Carrefour France, CMG, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Fortis, France Telecom Sofrecom, J.D. Edwards, Philips, Renaissance en Schwäbisch Hall.

Augeo heeft kantoren in België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittanië, Nederland, Spanje, Verenigde Staten en Zwitserland en heeft 120 werknemers. Meer informatie is te vinden op www.augeo.com

Voor meer informatie

Augeo Software
Paul Hoogendijck
033-247 36 00
paul.hoogendijck@augeo.com

Whizpr
Peter Sips
0317-410 483
(augeo@whizpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie