Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veertienjarige jongen vermist in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Jongen vermist

1-5-2001. Sinds zondagavond 29 april, ongeveer 23.00 uur, wordt de 14-jarige MARCEL KIENITZ vermist. De jongen, die uit Duitsland afkomstig is, liep om die tijd met zijn moeder en haar vriend door een menigte op het Rembrandtplein in Amsterdam. De jongen had gezegd dat hij moe was en terug wilde naar het hotel. Ze liepen vervolgens over de Reguliersdwarsstraat en het Muntplein naar de Herengracht hoek Vijzelstraat. Onderweg naar het hotel is hij uit het zicht verdwenen. Vanaf dat moment heeft niemand meer iets van hem vernomen.

Signalement
De jongen heeft kort donkerblond haar en is 1.78 meter lang, heeft een normaal tot stevig postuur. Op zijn rechterarm heeft hij een tatoeage, voorstellende een poema met vleugels. Bij zijn verdwijning droeg Marcel een donkerblauw Fila-shirt, met daarover een rode pullover met grijze mouwen; een grijze trainingsbroek merk Adidas met drie rode strepen langs de pijpen en witte Nike-schoenen met blauwe strepen.

Een extra politiebericht in verband met de vermissing van Marcel Kiezitz wordt vanavond een aantal keer uitgezonden na de NOS-journaals. Telefonische reacties kunnen worden doorgebeld op nummer (020) 559 23 00.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie