Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 1-05-2001 2e Persbericht dinsdag 1 mei 2001

Politieberichten

Eindhoven: Identiteit slachtoffer dodelijk verkeersongeval De naam van het slachtoffer dat dinsdagochtend tijdens een aanrijding op de kruising Boschdijk Marathonloop Anthony Fokkerweg is verongelukt is de 63-jarige mevrouw H.P. Visser uit Eindhoven.

Eindhoven: Verdachte van woninginbraak aangehouden In een tuin van een woning aan de Maurits Lijnslagerstraat is maandagavond rond 22.15 uur een 36-jarige man uit St. Oedenrode aangehouden. Hij werd op heterdaad betrapt door om-wonenden toen hij probeerde in te breken in een woning aan de desbetreffende straat. Zij waarschuwden de politie. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
Op de Edisonstraat is dinsdagochtend rond 3.15 uur een 35-jarige automobilist uit Den Bosch aangehouden. De verdachte bleek een slok te veel op te hebben. Een ademanalyse gaf een promillage van 1,35 weer. De man kreeg een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Eindhoven: Verdachten met kabelhaspel aangehouden Op de Vestdijk zijn maandagavond rond 23.00 uur twee 19-jarige Eindhovenaren aangehouden. De politie zag het tweetal met een kabelhaspel lopen. Uit onderzoek bleek dat deze gestolen was bij een muziekstand in de binnenstad. De beide verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Deurne: Auto gestolen
Vanaf de Eems is dinsdagochtend tussen 3.30 en 4.15 uur een witte Ford Escort met het kenteken TV-31-KS gestolen.

Hapert: Aanstekers met verborgen mes in beslag genomen Op een markt op de Oude Provincialeweg zijn maandagmiddag 18 aanstekers waarin een mes verborgen zat in beslag genomen. Tegen de 38-jarige verkoopster uit Aalst-Waalre werd een proces-verbaal opgemaakt. Uit onderzoek bleken er zeven aanstekers verkocht te zijn. De kopers worden verzocht om de betreffende aanstekers bij de politie in te leveren.

Valkenswaard: Verdachten van vernieling aangehouden Op de Bosstraat zijn dinsdagochtend rond 4.40 uur twee 34-jarige mannen, een zonder vaste woon- en/of verblijfplaats en een uit Valkenswaard, aangehouden. Beiden worden verdacht van het vernielen van twee regenpijpen van een flatgebouw aan de Bosstraat en het naar beneden gooien van goederen die op de eerste verdieping van het flatgebouw lagen. De goederen kwamen in de tuin van de onderburen terecht. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie