Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Online inzicht in taxatieverslag bij gemeente Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Online inzicht in taxatieverslag

De gemeente Zoetermeer biedt de mogelijkheid aan gebruikers en eigenaren van onroerende zaken in de gemeente Zoetermeer hun taxatieverslag via het digitale stadhuis www.zoetermeer.nl online te bekijken. Na het invoeren van het sofi-nummer, woz-nummer en vastgestelde waarde kan het taxatieverslag direct worden opgevraagd en uitgeprint. Het taxatieverslag is alleen op te vragen met deze gegevens om de vertrouwelijkheid te waarborgen, zodat alleen de belanghebbende het taxatieverslag kan opvragen.

Een taxatieverslag is een kort overzicht van de basisgegevens voor de waardebepaling van een onroerende zaak. Op een taxatieverslag staan kadastrale gegevens, onroerende zaakgegevens, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie