Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schrijf nu in voor de Jaarprijs Goede Voeding

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S I N F O R M A T I E V O E D I N G S C E N T R U M

SCHRIJF NU IN VOOR DE JAARPRIJS GOEDE VOEDING

Het Voedingscentrum Nederland heeft de inschrijving voor de Jaarprijs Goede Voeding 2001 geopend. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgeloofd aan ondernemingen in de levensmiddelensector om prestaties gericht op het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking te stimuleren en in een brede belangstelling te plaatsen. Voor de Jaarprijs Goede Voeding kunnen producten kunnen worden ingezonden, maar ook activiteiten in de levensmiddelensector op het gebied van handel, industrie en voorlichting.

Door in te schrijven op de Jaarprijs Goede Voeding maken bedrijven en organisaties steeds meer kans op publiciteitsmogelijkheden. De winnaar mag een jaar lang exclusief gebruik maken van het logo 'Winnaar Jaarprijs Goede Voeding'. Ook genomineerden en eervolle vermeldingen mogen hun naam gebruiken in combinatie met de vermelding 'Jaarprijs Goede Voeding'. Op deze wijze kunnen zowel bedrijven als organisaties een krachtig communicatiemiddel inzetten.

Als uw bedrijf of organisatie in het afgelopen jaar een prestatie heeft verricht die bijdraagt tot een gezonder voedingspatroon van de Nederlandse bevolking, maakt u een reële kans om tot de genomineerden te behoren voor de Jaarprijs Goede Voeding. Misschien kunt u zelfs in de voetsporen treden van de vier bedrijven die tot nu toe tot winnaar van de Jaarprijs Goede Voeding zijn uitgeroepen. Vorig jaar werd de Jaarprijs uitgereikt aan HAK met HAK groente à la Carte. HAK maakte volop gebruik van de publicitaire mogelijkheden, door onder andere het beeldmerk 'winnaar Jaarprijs Goede Voeding' af te beelden op de verpakkingen van de productlijn en speciaal p.o.s.-materiaal te ontwikkelen. Marianne Keijer, new business development manager van HAK: "Het winnen van de Jaarprijs Goede Voeding was voor ons een mooie erkenning. De onafhankelijke jury bevestigde namelijk dat HAK zich op de goede weg bevindt. Het bedrijf wil immers staan voor lekkere, gezonde en toegankelijke maaltijdoplossingen. Door het beeldmerk kunnen we dit naar zowel handel als consument communiceren".

Wanneer kunt u meedingen naar de Jaarprijs Goede Voeding? Als uw bedrijf een product heeft ontwikkeld dat meehelpt om de inname van verzadigde vetten te verlagen heeft inschrijven zeker zin. Ook producten die bijdragen tot het vergroten van de consumptie van complexe koolhydraten en voedingsvezels kunnen meedingen naar de Jaarprijs. Maar niet alleen producten kunnen worden ingeschreven. Ook 'gezonde' initiatieven van de levensmiddelenhandel maken een goede kans, bijvoorbeeld (landelijke) productpromoties of voorlichtingsactiviteiten. Vraag een inschrijvingsformulier en reglement voor deelname aan bij het Voedingscentrum (tel. 070-3068815 of via de website www.voedingscentrum.nl). Misschien worden úw inspanningen dit jaar wel bekroond met het winnen van de Jaarprijs Goede Voeding 2001!

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie