Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Netlinq Framfab en BEA Systems bundelen krachten

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Amsterdam, 1 mei 2001

Netlinq Framfab en BEA Systems bundelen krachten

Netlinq Framfab heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten met BEA Systems Inc., leverancier van e-business infrastructuur software. Met de samenwerking versterkt Netlinq Framfab haar netwerk van partners en kan het haar klanten nog beter van dienst zijn.

De samenwerking sluit goed aan bij de definitie van Framfab's kernactiviteiten: het leveren van digitale diensten op basis van internet technologie. Door optimaal gebruik te maken van de expertise die BEA Sytems heeft op het gebied van infrastructuur software kan Netlinq Framfab haar digitale producten en diensten verder verbeteren en uitbreiden. Zo kan er bijvoorbeeld sneller ontwikkeld worden met behulp van het Java 2 Enterprise Edition Platform.

"Netlinq Framfab heeft jaren aan kennis en ervaring op het gebied van e-business consultancy, site-ontwikkeling en systeemintegratie. Door deze kennis en ervaring te koppelen aan onze expertise op het gebied van e-business infrastructuur software, zijn wij gezamenlijk in staat bedrijven een totaaloplossing te bieden, namelijk de mogelijkheid om hun business om te vormen tot e-business," aldus Martin Otten, Partner Manager, BEA Nederland.

"BEA heeft een sterke infrastructuur ontwikkeld die ons in staat stelt om onze klanten de beste JAVA-architecturen te bieden waarmee zij hun e-business applicaties kunnen implementeren. We maken dus optimaal gebruik van elkaars kennis en producten", aldus Hans Bol, Manager Webintegratie bij Netlinq Framfab.

Over Netlinq Framfab
Netlinq Framfab is één van de grootste full-service internetbureaus van Nederland en maakt deel uit van het Zweedse Framfab, een netwerk van meer dan 50 internetorganisaties verspreid over Europa en de VS. De vijf Nederlandse vestigingen bevinden zich in Amsterdam en Rotterdam. Al vijf jaar denken en doen we in oplossingen, strategieën en concepten vanuit een oprechte passie voor het internet. We richten ons daarbij op zes verschillende marktsegmenten: Energy, Finance & Insurance, TMT (Telecom/Media/Technology), Retail, Health en Industry. En dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 1800 internet professionals kunnen we grote internationale klanten voorzien van innovatieve internet-oplossingen op maat. We mogen dan ook organisaties als Unilever, DSM, Axa, Ikea, Nike en World Press Photo tot onze vaste klanten rekenen.

Over BEA Systems
BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS) is één van 's werelds meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van e-business infrastructuur software. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 9400 klanten, waaronder het merendeel van de Fortune Global 500. BEA en haar WebLogic® product familie behoren tot de meest betrouwbare merken in e-business. Bedrijven die hun e-business gebaseerd hebben op het BEA WebLogic E-Business PlatformTM zijn betrouwbaar, in hoge mate schaalbaar en in staat nieuwe diensten snel op de markt te brengen.

Het e-business platform van BEA is de de facto standaard voor meer dan 1500 system integrators, independent software vendors (ISVs) en application service providers (ASPs). Deze leveren hiermee totaaloplossingen om e-businesses toekomstbestendig te maken en stellen bedrijven hiermee in staat snelle groei en winstgevendheid te behalen. Het hoofdkantoor van BEA Systems is gevestigd in San Jose in Californië. De vestiging in Nederland bevindt zich in Amstelveen. BEA heeft in totaal 93 vestigingen in 30 landen. Op het web is BEA Systems te vinden onder www.bea.com.

BEA en WebLogic zijn geregistreerde merken van BEA Systems, Inc. BEA Weblogic E-Business Platform, BEA WebLogic Server, BEA WebLogic Commerce Server, BEA WebLogic Personalization Server, BEA WebLogic Collaborate en BEA WebLogic Business Process Integrator zijn merken van BEA Systems, Inc. Alle andere product-en bedrijfsnamen zijn waarschijnlijk merken van het bedrijf waarmee ze in verband worden gebracht.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie