Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie arbeidsmarkt nu op website Productschap Tuinbouw

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TuinbouwNet

PT heeft informatie arbeidsmarkt tuinbouw nu op internet

Het Productschap Tuinbouw (PT) heeft op haar internetpagina www.tuinbouw.nl onder de knop arbeid alle beschikbare informatie over de arbeidsmarkt in de tuinbouw gebundeld. Hiermee kunnen telers, handelaren, brancheorganisaties en andere belangstellenden met een paar klikken op de muis de meest recente gegevens over bijvoorbeeld arbeidsomstandigheden, werkgelegenheid, ziekteverzuim en onderwijs in de tuinbouw opvragen.

Het PT heeft de gegevens gesplitst naar de tuinbouwsectoren bloemisterij, bloembollen, boomkwekerij, hoveniers en groenten en fruit. Daarnaast is de informatie verder onderverdeeld naar de schakels producenten, groothandelaren, detailhandelaren, industrie en veilingen.
Ook artikelen en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie