Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord Boxtel: ongeval, twee gewonden

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 1-05-2001 Persbericht district AA & Dommel

TWEE GEWONDEN BIJ ONGEVAL, SCHIJNDEL

Bij een verkeersongeval op de kruising van de Langeweg met de Langstraat te Schijndel zijn vanmorgen omstreeks 07.25 uur twee automobilisten gewond geraakt. Een van hen, een 19-jarige inwoner van Schijndel raakte na de botsing in zijn auto bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd door personeel van een traumahelikopter gestabiliseerd en daarna met ernstig letsel overgebracht naar het Sint Elisabethziekenhuis te Tilburg. De 21-jarige bestuurder van de andere auto, afkomstig uit Uden, is met inwendig letsel overgebracht naar het Groot Zieken Gast-huis in Den Bosch. Laatstgenoemde reed over de Langstraat in de richting van Box-tel en verleende vermoedelijk geen voorrang aan de Schijndelnaar die hem op ge-noemde kruising van rechts naderde.

SNELHEIDSCONTROLE, SCHIJNDEL

Bij een snelheidscontrole op de Molendijk-Noord te Schijndel zijn vanmorgen 32 van de 143 passerende voertuigen bekeurd. Terplaatse geldt een snelheidslimiet van 60 km/u. De snelste passeerde de controlepost met 98 km/u.

WONINGINBRAAK, VUGHT

Dinsdagmorgen is ingebroken in een woning aan de Molhuysenstraat in Vught. De toegang werd verkregen door een deur te forceren. Men ging er met een onbekend geldbedrag en enkele bankpasjes vandoor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie