Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord Cuijk: wapen in beslag genomen

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 1-05-2001
Persbericht district Land van Cuijk

WAPEN INBESLAGGENOMEN

De politie heeft maandagmorgen bij een woning aan de Regiment Stootroepenstraat in Cuijk een vuurwapen gevonden en inbeslaggenomen. Het bleek om een luchtdrukwapen te gaan dat lijkt op een pistoolmitraileur. De politie was in de woning n.a.v. een echtelijke ruzie. Het wapen is inbeslaggenomen. De eigenaar van het wapen, een 20 jarige inwoner van Cuijk is aangehouden en ingesloten.

BRAND IN TOILET BIJ TANKSTATION

Maandagavond rond 21.00 uur brak brand uit in een toilet van het tankstation aan de A73 onder Haps. Uit onderzoek is gebleken dat een toiletrol in brand is gestoken. Er ontstond hevige rookontwikkeling die zich over het hele pand verspreidde. De gewaarschuwde brandweer had het vuur snel onder controle.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de kruising Maasboulevard Hapsebaan in Cuijk is zondagmid-dag een 25 jarige zwangere vrouw uit Boxmeer voor onderzoek naar het ziekenhuis ge-bracht. Zij zat als inzittende in de auto bestuurd door een 29 jarige man uit Boxmeer. Hij reed over de Maasboulevard in de richting Oeffelt toen vanaf de Hapsebaan een auto de krui-sing opreed. Om een aanrijding met deze auto te voorkomen week de bestuurder uit Box-meer uit en botste vervolgens tegen een lantaarnpaal. De andere bestuurder is doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken, deze bestuurder reed in een lichtgrijze auto, vermoe-delijk Opel Corsa. De politie stelt een onderzoek in. Getuigen van dit ongeval worden ver-zocht contact op te nemen met de politie Land van Cuijk via tel 0900-8844.

DIEFSTAL FRAGMENT GRAFZERK

Het Graafs museum heeft dinsdag bij de politie aangifte gedaan van diefstal van een frag-ment van een grafzerk. Deze grafzerk stond bij de ingang van het museum aan de Achter de Kerk en bleek zaterdagmorgen verdwenen te zijn. Het is onbekend hoe dit fragment, dat behoorlijk zwaar is, is weggehaald.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie