Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Flevoland, district Zuid: rijden onder invloed

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 1-05-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Rijden onder invloed
ALMERE Maandagnacht is op de Cinemadreef een 21-jarige automobilist uit Zeewolde aangehouden voor rijden onder invloed. Op het politiebureau blies hij 445 ug/l (ruim 1 promille). Hij heeft een rijverbod opgelegd gekregen van 4 uur.
ALMERE Op de Tussenring is maandagnacht een 41-jarige automobilist uit Almere aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan de ademanalyse of een bloedonderzoek. De man is ter ontnuchtering ingesloten. ALMERE Surveillerende agenten zagen dinsdagochtend vroeg op de Buitenhoutsedreef een auto slingerend over de weg rijden. De 43-jarige automobilist uit Zwanenburg bleek net iets te veel gedronken te hebben. Op het politiebureau blies hij 290 ug/l (07 promille). Hij heeft een rijverbod opgelegd gekregen van 2 uur. ZEEWOLDE Een 24-jarige automobilist uit Zeewolde is maandagnacht op de Diamantweg aangehouden wegens rijden onder invloed. Uit een ademanalyse op het politiebureau bleek hij een promillage te hebben van 0,53 (235 ug/l). De man is met een rijverbod van 1 uur weer heengezonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie