Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Utrecht, Eemland Zuid: onwel tijdens vrijmarkt

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland Zuid 10.40 uur
Onwel tijdens vrijmarkt

AMERSFOORT Een bezoekster van de vrijmarkt in het centrum van Amersfoort werd maandagmiddag rond twaalf uur onwel. De politie en een ambulance werden opgeroepen. Na onderzoek door het ambulancepersoneel is de vrouw overgebracht naar ziekenhuis De Lichtenberg. Zij heeft vermoedelijk een epileptische aanval gekregen.

Terras beperkt

AMERSFOORT Een geïmproviseerd terras aan de Lavendelstraat is maandagmiddag door de politie in omvang beperkt. De eigenaar van een van de horecagelegenheden in deze straat, die overigens niet in het bezit is van een terrasvergunning, had het meubilair vanwege Koninginnedag naar eigen inzicht op de rijbaan gezet. De politie heeft de rijbaan weer laten vrijmaken.

Twee houders van een marktkraam zijn gedurende Koninginnedag na aandringen door de politie gestopt met het bereiden van vers voedsel op straat. Beide ondernemers hadden geen vergunning voor het in de kraam bakken en frituren van vlees. De kraamhouders zetten na het eerste bezoek van de politie hun installaties weer aan, na een tweede bezoekje werd de bereiding van voedsel definitief gestaakt.

Vlindermes ingenomen

AMERSFOORT Een vijftienjarige Amersfoorter trok op het Sint Jorisplein de aandacht van een beveiligingsmedewerker omdat hij met een vlindermes stond te zwaaien. De jongeman werd door de politie met een groep leeftijdsgenoten aangetroffen in de parkeergarage onder het winkelcentrum. De politie nam het mes in beslag en laat het vernietigen.

Diefstal bij begraafplaats

LEUSDEN Uit een geparkeerde auto op de begraafplaats Rusthof zijn maandagmiddag twee damestasjes gestolen. De tasjes lagen in de kofferbak van een auto die op de parkeerplaats van Rusthof geparkeerd stond. Enkele uren later werden de tasjes teruggevonden in de vuilcontainer van een restaurant in Soest. Alleen het geld was er uit gehaald. Benadeeld zijn een 15-jarige Amersfoortse en een 54-jarige Hengelose. De politie wijst nogmaals op het project Niets erin niets eruit waarbij automobilisten wordt geadviseerd geen waardevolle spullen in de auto achter te laten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie