Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openwave en Network Appliance bieden messaging-platform

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Openwave en Network Appliance bieden gezamenlijk messaging-platform

Naarden, 1 mei 2001 - Openwave Systems, Inc. (Nasdaq: OPWV) en Network Appliance zijn een samenwerking gestart die gericht is op het bieden van een messaging-platform op basis van de messaging-producten van Openwave en de NetApp-opslagoplossingen van Network Appliance. Met dit platform beschikken communicatieservice-providers over een sterk schaalbaar technologieplatform voor berichten tegen een economisch verantwoorde prijs.

De samenwerking tussen beide bedrijven voorziet in een oplossing die niet alleen hoge prestaties biedt, maar ook betrouwbare opslagmogelijkheden. Met de oplossing kunnen service providers het enorme volume aan data dat door berichtendiensten wordt gegenereerd, efficient ondersteunen. De open architectuur van Email Mx van Openwave maakt het mogelijk om hoge volumes van Internet-e-mail, voice mails, fax mail en andere messaging-diensten geintegreerd te verwerken. Dat is van belang nu service providers hun diensten uitbreiden met unified messaging.

"Voor unified messaging is opslag van grote hoeveelheden data een kritische factor", zegt Mike Mulica, Senior Vice-President Worldwide Operations bij Openwave. "Samen met Network Appliance spelen we in op de vraag bij service providers naar een oplossing waarmee unified messaging realiteit kan worden. Wij bieden gezamenlijk een hoog schaalbare oplossing tegen een lagere cost-of-ownership."

Volgens Ray Villeneuve, Vice-President Strategische Marketing bij Network Appliance, neemt de hoeveelheid data op de markt voor unified messaging explosief toe. "Dankzij de samenwerking met Openwave kunnen we onze klanten nu een robuust platform bieden voor opslag en aflevering van content. Deze oplossing stelt klanten in staat hun omzet te vergroten bij de laagste total-cost-of-ownership voor vaste en mobiele berichtendiensten in de markt."

Openwave Email Mx is het eerste product binnen de Openwave Services OS-portfolio dat gecertificeerd is voor gebruik in combinatie met de NetApp-opslagoplossing.

Over Openwave
Openwave Systems, Inc. is ontstaan uit de fusie van Phone.com en Software.com. Het bedrijf levert een brede reeks van open, op IP gebaseerde communicatie-infrastructuursoftware en -applicaties. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.openwave.com

Voor meer informatie

Openwave
Jos de Kruijf
Tel: 035 695 71 10
E-mail: (jos.dekruijf@openwave.com)

Lammers van Toorenburg PR
Julia Vonno / Claire Westerhof
Tel: 030 656 50 70
E-mail: (julia@lvtpr.nl) / (claire@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie