Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Via internet stemmen op de nieuwe Baron/Barones van Ooit

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht: 01 Mei 2001

Via internet stemmen
op de nieuwe Baron/Barones van Ooit

Vanaf vandaag (1 mei) nodigt theaterpark Het Land van Ooit alle Kleine Bazen van Nederland en Vlaanderen uit om via de website www.ooit.nl de nieuwe Baron of Barones van Ooit te verkiezen.

Tot en met 30 juni aanstaande kunnen kinderen hun stem uitbrengen voor bekende namen zoals o.a. Olympische zwemkampioen Pieter van den Hoogenband en J.K. Rowling bekent voor haar mateloos populaire kinderboeken rondom het karakter Harry Potter.

De namen van de genomineerden zijn afkomstig van de geheime Baronale Commissie van Het Land van Ooit*. Deze Commissie heeft tot dit jaar de naam van de nieuwe Baron(es) altijd aangedragen bij Het Land van Ooit
- vorig jaar viel de keuze op de Bondscoach van het Nederlands voetbalelftal, Louis van Gaal. Wie de allernieuwste Baron of Barones zal worden, wilden de kinderen uit de Baronale Commissie dit jaar aan hun leeftijdgenoten overlaten en wel via de 'nieuwe media' kanaal - internet!

Lunch samen met de nieuwe Baron(es)
Een gelukkige Kleine Baas die op de nieuw te installeren Baron of Barones van Ooit stemde maakt kans op een ontmoetingsmoment met hem of haar tijdens de Baronale installatie Lunch in Het Land van Ooit. Dan mag de gekozen Kleine Baas naast zijn of haar Baronale kandidaat zitten en natuurlijk een dagje Ooit beleven.

Het stemproces middels www.ooit.nl is eenvoudig en overzichtelijk. Wil men bijvoorbeeld weten wie de ander Baronnen en Baronessen van Ooit zijn, kan men dit ook via de verkiezingspagina vinden.

Stemmen worden tot en met 30 juni geaccepteerd. Daarna worden de stemmers middels een e-mailbericht op de hoogte gebracht wie de nieuwe Baron of Barones van Ooit is geworden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie