Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werk aan de weg en afsluitingen in gemeente Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Werk aan de weg/afsluitingen

Voor de komende week staan er werkzaamheden gepland op de volgende plaatsen:


*

Aanpassen kruisingen
In verband met de nieuwe regeling "Voorrang fietsers van rechts" die per
1 mei a.s. van kracht wordt, moeten er op 83 plaatsen aanpassingen gedaan worden. Deze aanpassingen zullen per kruising enkele dagen in beslag nemen. Het kan gebeuren dat er op 6 of 8 verschillende plaatsen gewerkt wordt. Er wordt zoveel mogelijk voor gezorgd dat het verkeer doorgang kan vinden. Het is mogelijk dat weggebruikers enige hinder ondervinden.
*

Prins Bernhardstraat en omgeving
De werkzaamheden voor het herinrichten van de omgeving zijn nog in volle gang. Bij de werkzaamheden worden de aansluitende zijstraten meteen meegenomen.

*

Voet- fietspad Munnikensteeg naar recreatiegebied De Munnikendevel afgesloten.
In verband met de bouw van een nieuwe manege kan dit pad niet langer gebruikt worden. Het recreatiegebied is te bereiken via Kijfhoek en de Lindeweg.

Afsluitingen


*

In verband met KONINGINNEDAG:
De Ringdijk is op 30 april tussen de Rotterdamseweg en de Emmastraat in zijn geheel afgesloten.

*

Het Maasplein
is van 27 tot en met 30 april 2001 gedeeltelijk afgesloten.
*

De Steenbokstraat
wordt tussen de Vissenstraat en de Zuiderkruisstraat voor al het verkeer afgesloten. Deze afsluiting is gepland tot begin augustus 2001.
*

Gebied tussen Lindtsedijk, Nessedijk en Oude Maas zal in verband met werkzaamheden voor de HSL-Zuid tot 2004 niet bereikbaar zijn. Het parkeerterrein en de trimbaan zijn niet te gebruiken.

*

Vanaf donderdag 15 maart is het fietspad ten zuiden van de Plantageweg afgesloten. Deze afsluiting duurt tot 30 april a.s.

Van de hiervoor vermelde werkzaamheden c.q. afsluitingen kunt u enige overlast ondervinden. Uiteindelijk zullen de wegen weer in prima conditie zijn voor de komende jaren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie