Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ouderenorganisaties bezorgd over huisartsenstaking

Datum nieuwsfeit: 01-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Utrecht, 01-05-2001
Ouderenorganisaties bezorgd over huisartsenstaking Het Coördinatieorgaan Samenwerkende Ouderenorganisaties (CSO) is bezorgd over de huisartsenstaking. De ouderenorganisaties staan in algemene zin positief tegenover het doel dat de huisartsen nastreven, vanuit het vertrouwen dat de huisartsen het belang van de patiënten hoog in het vaandel voeren. Zij zijn echter zeer bezorgd over het middel dat de LHV meent te moeten hanteren. De ouderenorganisaties vinden de instandhouding van de bereikbaarheid van de basisvoorziening huisarts een noodzaak, ongeacht de actievorm. Een achtervang in de vorm van het 112 alarmnummer of een ziekenhuis vormt naar de mening van de ouderenorganisaties een te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie