Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissie sociale zaken en doelgroepenbeleid Maassluis

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

26-4-2001

Commissie voor sociale zaken en doelgroepenbeleid vergadert op 2 mei

Op woensdag 2 mei komt de raadscommissie voor sociale zaken en maatschappelijk werk, wijk- en buurtbeheer, doelgroepenbeleid en algemene samenlevingsopbouw, woonruimteverdeling en sociale werkvoorziening bijeen voor een openbare vergadering in het stadhuis. De vergadering wordt gehouden in de Burgerzaal en begint om 20.00 uur.

Op de agenda van de vergadering staan onder andere de volgende onderwerpen:


· Het Jaarverslag woonruimteverdeling 1999 van Woonselect Rijnmond.
· Het jaarverslag 2000 van Dukdalf Bedrijven.
· Naar aanleiding van wijzigingen in de Wet inschakeling werkzoekenden en het Besluit in- en doorstroombanen heeft het college besloten de gemeenteraad te adviseren een nieuwe premieverordening vast te stellen per 1 april 2001. Deze komt dan in de plaats van de huidige verordening premiebeleid en inkomstenvrijlating gemeente Maassluis. In de verordening zijn een aantal aanvullende premies opgenomen, onder andere voor het uitstromen uit werkervaringsplaatsen, in- en doorstroombanen en de (door het rijk aangeboden, aanvullende) werkaanvaardingspremie. Aan de premies voor de in- en doorstroombanen, die mede bestemd zijn voor de betrokken werkgever(s), wordt terugwerkende kracht verleend tot 1 januari 2000.

Inzage, inspreken en vragenhalfuur
De bij de agenda van de commissievergadering behorende vergaderstukken zijn voor belangstellenden in te zien in de speciale publieksmap in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is voor het inzien van stukken geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagavond en zaterdag ligt de publieksmap met commissiestukken ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Ibisstraat.
Wie wil inspreken op een agendapunt, moet bij het begin van de vergadering aanwezig zijn. Ook is het mogelijk gebruik te maken van het vragenhalfuur. In het vragenhalfuur, dat bij iedere reguliere commissievergadering op de agenda staat, kunnen belangstellenden onderwerpen aan de orde stellen die niet op de agenda van de vergadering staan, maar wel tot het werkterrein van die betreffende raadscommissie horen.

Gerelateerde documenten:
Vergadering Commissie Sociale Zaken van 2-5-2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie