Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SNS bank introduceert vernieuwde SNS IndexRenterekening

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SNS Reaal Groep

SNS bank introduceert vernieuwde SNS IndexRenterekening

2 mei 2001

SNS bank introduceert op 7 mei aanstaande de vernieuwde SNS IndexRenterekening, een spaarrekening waarbij de zekerheid van sparen is gecombineerd met de kansen van beleggen. SNS IndexRenterekening is vanaf 7 mei gekoppeld aan de Dow Jones EURO STOXX 50sm - Index . Het biedt de rekeninghouder aan het einde van de looptijd van vijf jaar de zekerheid van een minimale rente-uitkering van 15%. Het rendement kan echter oplopen tot een maximum van 37,5%.

SNS IndexRenterekening is een spaarrekening waarbij de rente gedurende de looptijd niet vaststaat. De hoogte van het rentepercentage is afhankelijk van het koersverloop over vijf jaar van de Dow Jones EURO STOXX 50sm - Index. Stijgt deze Index dan ontvangt de re-keninghouder meer rente, tot een maximum van 37,5%. Daalt daarentegen het koersverloop van de Index dan ontvangt de klant na vijf jaar gegarandeerd een minimale rente-uitkering van 15%.

Inleggen kan vanaf duizend gulden, er geldt geen maximum bedrag. Het tegoed is tussen-tijds vrij opneembaar bij aankoop van een huis voor eigen bewoning. Ook bij overlijden van de rekeninghouder voor de einddatum is het tegoed vrij opneembaar. In andere gevallen betaalt de klant retourrente over het opnamebedrag.

Geïnteresseerden kunnen inschrijven via internet (snsbank.nl), telefonisch (0800-18 80) of bij een van de kantoren van SNS bank. Het inschrijven op SNS IndexRenterekening is tevens mogelijk bij CVB Bank en Hooge Huys. De inschrijfperiode loopt van 7 mei tot 30 mei aanstaande of tot het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.

Voor meer informatie:

S. van de Giesen
Communicatie SNS bank
telefoon: 073 - 683 22 33
e-mail: (saskia.vandegiesen@sns.nl)
snsbank.nl

Terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie