Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 2-05-2001
Mediaberichten 2 mei (17.00 uur)

VENLO Verkeersongeval A67 2
VENLO Bij het verkeersongeval op de A67 vanmiddag is een vrachtwagenchauffeur zeer ernstig gewond geraakt. Er zijn 4 vrachtwagens bij betrokken en de gewonde betrof de chauffeur van de laatste vrachtwagen. Vermoedelijk is het slachtoffer achterop een langzaam rijdende dan wel stilstaande file op de A67 richting Duitsland gebotst. De gewonde werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd waarbij de politie moest assisteren door de kruisingen tussen plaats ongeval en het ziekenhuis af te zetten. Op dit moment wordt begonnen met de bergingswerkzaamheden.

VENRAY Verkeersgewonden
VENRAY Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Maasheseweg zijn vanmorgen een 37-jarige automobiliste uit Venray en drie minderjarige kinderen gewond geraakt. De vrouw werd met diverse verwondingen opgenomen in het ziekenhuis te Venlo. De kinderen in de leeftijd van
1, 4 en 5 jaar (2 broertjes van 1 en 4 jaar en 1 meisje van 5 jaar en allen uit Venray) werden met hoofdwondjes, schaafwondjes etcetera voor behandeling meegenomen naar de Eerste Hulp. Het ongeval gebeurde vermoedelijk toen de automobiliste tijdens het rijden achterom naar de kinderen keek en daarbij de macht over het stuur verloor. Hierop botste zij tegen een boom. De auto raakte total loss.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie