Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 2-05-2001
Extra mediaberichten 2 mei (21.00 uur)

VENLO Verkeersongeval A67 5
VENLO Omstreeks 19.40 uur is de A67 richting Duitsland ter hoogte van de Weselseweg Venlo weer vrijgegeven voor het verkeer. De weg was vanaf circa 15.00 uur afgesloten in verband met een botsing tussen vier vrachtwagens waarbij 1 persoon om het leven is gekomen. Het verkeer komt slechts langzaam op gang in verband met filevorming.

ROERMOND Aanhoudingen na bedreigingen met vuurwapen ROERMOND De Roermondse politie heeft vanavond omstreeks 18.30 uur twee personen een 36-jarige man uit Haelen en een evenoude Roermondenaar - gearresteerd in verband met enkele bedreigingen met een vuurwapen. Het tweetal wordt ervan verdacht binnen ruim 1 uur tijd in Roermond drie automobilisten met een zeer op een echt gelijkend neppistool zonder enige aanleiding te hebben bedreigd. De bedreigingen vonden plaats op de Maasbrug, in Maasniel en een op de kruising Venloseweg / Julianalaan in Roermond. Aan de hand van het opgegeven signalement van de verdachten en de auto waarin ze reden een zwarte Ford Escort wisten agenten het tweetal op het Stationsplein in Roermond te arresteren en in te sluiten in een politiecel. De politie is nog dringend op zoek naar een van de slachtoffers. De politie weet wie de slachtoffers zijn van de bedreigingen op de Maasbrug en in Maasniel maar weet niet wie het slachtoffer is geweest van de bedreiging op de kruising Venloseweg /Julianalaan. Deze bedreiging vond plaats omstreeks 16.30 uur. Het tweetal ging pal voor een personenauto staan die stond voorgesorteerd om de Julianalaan in te slaan. Een van de verdachten richtte hierop het vuurwapen (neppistool) op de inzittende vrouw van de auto. Het gaat vermoedelijk om een vrouw met kort haar en brildragend. Meer gegevens zijn niet bekend van dit slachtoffer. De politie is zeer dringend op zoek naar dit slachtoffer en verzoekt haar om spoedig contact op te nemen met de Roermondse politie, tel.no: 0900 8844 (30 ct/min). Meer informatie over de andere bedreigingen is momenteel niet voorhanden en volgt in de loop van donderdagmorgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie