Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderwerpen Paard & Rijtuig nr.19: op de Spaanse toer

Datum nieuwsfeit: 02-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Paard & Rijtuig nr.19 op de Spaanse toer!

02/05/2001

Tildonk, 2 mei 2001
Het aprilnummer van Paard & Rijtuig staat gedeeltelijk in het teken van Spanje. Wij volgden wereldkampioen dressuur Félix Brasseur een week lang op de voet tijdens zijn werkbezoek aan de wereldberoemde rijschool in Jerez de la Frontera en tijdens een driedaagse trainingsessie in Vejer, in het zonnige Andalusië.

Bart Verdoncken is dan weer een Belgische vierspanmenner pony's die één en ander wil veranderen in de mensport. Gezellig nieuws vindt u in de vijf pagina's korte nieuwsberichten uit de aangespannen sport. Het aprilnummer van Paard & Rijtuig bevat ook de eerste aflevering van een reeks over de etymologie van West-Europese rijtuigen. Interessante lectuur voor liefhebbers van authentieke rijtuigen!

Om onze lezers helemaal te verwennen, brengen wij ook nog het vervolg van het reisverhaal van Santje Udema uit Friesland, een portret van een paardentandarts, de voorstelling van de Welsh pony, een verslag van het mennersfeest in Bokrijk waar vooral Paard & Rijtuig de prijzen uitdeelde en een portret van Ladi Cools, recreatiemenner "pur sang". Het nieuwe nummer van Paard & Rijtuig is dus weeral "muy bien"!

Paard & Rijtuig Magazine wordt uitsluitend via abonnement verdeeld. U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 14 NLG op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 200 BEF per los nummer, te storten op bankrek. nr. 230-0098230-86.

Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost 1.080 BEF voor abonnees in België en f 69,- voor abonnees in Nederland. Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van bovenvermelde rekeningen. Vermeld a.u.b. "Nieuwe abonnee Hoefnet" bij uw betaling.

Meer info te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Bertrodestraat 15,
B-3150 Tildonk
België
Tel. +32 (0)16/60 54 26
Fax +32 (0)16/60 54 27
E-mail:

(paardrijtuig@pi.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie